Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přebíhali dálnici u Rudné: Jednoho z mužů srazila dvě auta a kamion!

Místo tragické nehody u Rudné u Prahy: Dva muži zde přebíhali dálnici
Místo tragické nehody u Rudné u Prahy: Dva muži zde přebíhali dálnici  (Autor: Facebook Týdeník policie)
Autor: simao - 
7. září 2014
12:28

Na dálnici D5 nedaleko Prahy došlo v sobotu večer k tragédii. Dvojice mužů, údajně bratranci, přecházeli dálnici. Chtěli se patrně dostat k protější čerpací stanici. Jednoho z nich (†36) však srazilo osobní auto, následně ho ještě přejel další vůz a kamion.

Ke sražení chodce došlo na 4,5 kilometru dálnice D5 ve směru na Plzeň. Nehoda se odehrála u čerpací stanice u Rudné u Prahy, muž chtěl přejít dálnici.

V momentě, kdy se jí rozhodl přeběhnout, udělal osudovou chybu. Dva jízdní pruhy směrem na Prahu údajně překonal, v druhé polovině dálnice ho však srazilo projíždějící osobní auto. "Muž byl sražen projíždějícím vozidlem a následně se střetl ještě s dalšími za ním jedoucími vozidly. To byl kamion a osobní automobil," řekl ČTK mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa.

Šestatřicetiletý muž zemřel na místě, nařízená soudní pitva by měla odhalit, jestli byl pod vlivem alkoholu. Podle serveru tn.cz přebíhal muž dálnici se svým bratrancem. Podle dostupných informací však nikdo další nebyl zraněn, u druhého muže však dechová zkouška potvrdila přítomnost alkoholu, upozornil ČTK Chalupa.

IvanaJozefjak ( 4. září 2018 15:40 )

 Hej nedávajte na neho. Otec to bol moj

kiwi65 ( 7. září 2014 15:04 )

 Přebíhat dálnici může jen debil,dobře mu tak.

popocatepetl ( 7. září 2014 13:43 )

Osádky tří aut plus další kolemjedoucí budou ten obraz mít celý život před očima. Kdyby raději zvolil otravu krve alkoholem, byl by je toho ušetřil.

parapetka ( 7. září 2014 12:48 )

Dobře mu tak debilovi, ještě to mohlo přejed i toho druhého magora

Zobrazit celou diskusi