Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Spícího řidiče v Jaguáru budili policisté: Chtěl jim ujet, naboural dvě auta!

Autor: tp - 
6. září 2014
19:49

Spícího muže v autě chtěla zkontrolovat hlídka policie v Praze. Tan však zřejmě zpanikařil a začal ujíždět policistům. Daleko se ale nedostal. Zanedlouho naboural do dvou vozidel stojících na nedaleké křižovatce. Naštěstí nikoho nezabil. Byl zřejmě opilý, odmítl se podrobit dechové zkoušce.

Rutinní kontrola spícího muže v autě dopadla velice nešťastným způsobem. Když muž v jaguáru uviděl za oknem dva policisty, kteří ho vzbudili, nastartoval auto a začal ujíždět po Praze. Zřejmě opilý muž však po pár minutách naboural do dvou aut, která stála na křižovatce.

Po ošetření se nechtěl muž podrobit dechové kontrole a měl k tomu důvod. Po jeho autě byly rozházeny lahve od alkoholu. Poté byl odvezen do nemocnice. A nebyl sám, kdo měl v sobě alkohol. Řidička, do které naboural jaguár, nadýchala 0,12 promile.

kuniksicht ( 7. září 2014 03:28 )

 fakt nevím jaké právo mají policajti někoho spícího budit ve stojícím vozidle. Pokud neměl klíče v zapalování, tak ty flašky od alkoholu, i to, že nadýchal by mu nemělo přítěžit. Holt si sedl do auta, namayzal se a usnul. A tak vina by měla být jednoznačně na straně policajtů 😊. Výstrasil se, že jej nekdo přepadl a chtěl ujet.

Zobrazit celou diskusi