Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ferrari bouralo s Fabií: Skončilo na střeše, škoda je sedm milionů!

Autor: tp - 
5. září 2014
22:00

Řidička škodovky zřejmě zavinila nehodu, která ji může vyjít opravdu draho. Vjela do cesty supersportu ferrari, které skončilo na střeše. Nikdo neměl vážnější zranění, ale škoda na obou vozidlech byla dohromady sedm milionů a 50 tisíc korun. Z toho na luxusním autě celých sedm milionů!

Nehoda u Čimelic na Písecku skončila naštěstí bez větších zranění, ovšem finančně vyjde opravdu draho. Žena škodovky odbočovala na vedlejší silnici a vjela do cesty luxusnímu ferrari. To po kolizi skončilo na střeše.

Po sečtení všech škod se částka zastavila na více než sedmi milionech korun. Z toho na supersportu to bylo plných sedm milionů Kč. Policie nyní prošetřuje, jak jel řidič ferrari rychle.

„Řidička černé Fabie při odbočování nedala přednost v protisměru jedoucímu stříbrnému Ferrari FF. Došlo ke střetu, po němž sportovní vůz skončil na boku,“ řekl mluvčí policie serveru idnes.cz.

venxa ( 6. září 2014 15:01 )

Buvole(buffalo) podivej se na fotky, ta silnice je naprosto rovna streka. Jo kdyby byly v pr/deli ryby, ze jo?

pravlast ( 6. září 2014 14:19 )

De.bilním Pleskačům z redakce vzkazuju:Enzo Ferrari byl muž a jeho jméno na emblému je stále mužského rodu.Všude v inteligentním světě.Italština stř.rod nemá!Škodovka nikdy a nikde neexistuje.Vlastní jména se píšou s velkým písmenem na začátku.Školení poskytnu-1hod.300 Kč.

hu11 ( 6. září 2014 10:59 )

honza54: jestli pojišťovna škodu uhradí - toť otázka ?? Nebude to myslím tak jednoznačné jak se na první pohled zdá !!!

majojo ( 6. září 2014 08:57 )

V tom druhém zvítězí právní zástupce majitele ferrari nad advokátem ef offo majitele škodovky.

hu11 ( 6. září 2014 07:36 )

To aby si vzala půjčku, protože 7mega je 7mega

Zobrazit celou diskusi