Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tyranský otec nechal syna schválně zemřít v rozpáleném autě: Hrozí mu trest smrti!

Autor: shp - 
5. září 2014
10:20

Flirtoval po internetu a svého syna nechal umírat v rozpáleném autě. Justinu Rossovi Harrisovi nyní hrozí za smrt svého syna Coopera Millse Harrise trest smrti! Existuje totiž podezření, že svého syna zabil záměrně!

Velká porota ve státě Georgia muže obžalovala mimo jiné z těžké vraždy a krutého zacházení s dítětem. Muž si navíc vyměňoval přes internet erotické fotografie se ženami, zatímco dítě umíralo. Obviněn byl také ze sexuálního vydírání, protože chtěl po jedné dívce, aby mu poslala obscénní fotografie.

Pokud bude Justin Ross Harris usvědčen, hrozí mu až smrtící injekce. Okresní prokurátor Vic Reynolds uvedl, že rozhodne běhen dvou nebo tří týdnů, zda takový trest bude požadovat.

Muž z předměstí Atlanty podle obžaloby jednal se zlovolnou prozíravostí, když batole nechal ve svém nákladním voze v den, kdy se venkovní teploty vyšplhaly nad 32 stupňů Celsia. Žalobci uvedli, že Harris úmyslně nechal syna ve voze, protože chtěl žít bezdětný život.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

deratizator ( 5. září 2014 18:55 )

to neřeš, petrkramnypresident je poblblo, ten to stejně nepochopí

aluman ( 5. září 2014 12:24 )

Jaký jiný způsob vraždy se dá asi tak podle toho zjevně prostoduchého "otce" svést na to že na dítě zapoměl?

petrkramnypresident ( 5. září 2014 11:52 )

Zase kravina... otec se rozhodl zabít malého syna tím, že ho nechá v autě na sluníčku a motivem činu je, že chce žít bez dětí no potěš koště. Ti policajti jsou opravdu banda vylízaných sr_áčů všude na světě a někteří lidi jim to ještě věří.

ovadmoucha ( 5. září 2014 11:17 )

Plně souhlasím s trestem smrti, pro takové hyeny není nic jiného.Jen u nás se s nima soudí jak v bavlnce, no Čechy co chceme, prchejte, kdo jste ještě ve věku schopni, tady nás nic už nečeká!!!!!!!!!

reiner ( 5. září 2014 10:52 )

Vyžrané hovado, od kouknutí hnusák ....

Zobrazit celou diskusi