Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nehoda na D8: Náklad s jogurty skončil v příkopu!

Kamion skončil po nehodě na D8 v příkopu.
 (Autor: Policejní deník)
Autor: tn.cz, senf - 
5. září 2014
07:12

Dnes nad ránem havaroval na dálnici D8 nákladní vůz s přívěsem. Kamion se převrátil i s celým svým nákladem. Přestože nehoda vypadala hrůzně, řidič naštěstí vyvázl bez zranění.

Dnes ráno na 20. kilometru dálnice D8 ve směru na Prahu částečně zablokoval dopravu kamion, který se převrátil. Náklaďák najel na pravou krajnici, poté zničil svodidla a skončil v příkopu. Mělničtí hasiši tak měli plné ruce práce, aby přečerpali z havarovaného vozu stovky litrů nafty.

Z kamionu, který byl až po strop naložený jogurty, vyvázl takřka bez zranění řidič, který seděl za volantem náklaďáku. Prozatím se vyšetřuje, co nehodu způsobilo. Policisté mají několik verzí – mikrospánek, nevolnost, závada na vozidle nebo alkohol.  

Během vyprošťování vozidla z příkopu museli hasiči uzavřít pravý jízdní pruh, plynulost dopravy to však v tak brzkých ranních hodinách nezkomplikovalo. Informace o nehodě uvedl server tn.cz.

nekritik ( 5. září 2014 09:10 )

samozrejme mikrospanek,ale co chcete po ridicich ,kteri pracuji za minimalni mzdu a honi je jak nadute kozy.Znam to z vlastni praxe.

Zobrazit celou diskusi