Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blonďatou krásku brutálně zohavil žárlivý přítel: Ukousl jí ret!

Autor: shp - 
4. září 2014
23:01

Byla krásná, žádaná, ale vybrala si za partnera špatného muže. Chanttelle Ward (18) se stala obětí žárlivosti Rhyse Culleye (23). Její milenec dostal podezření, že mu zahýbá a znetvořil ji tak, že ji ani přátelé nepoznali.

Cullyeho popadl amok, když si jeho milá smazala zprávy s neznámým člověkem na Facebooku v mobilu. Pojal podezření, že mu prostě s někým zahýbá.

Předstíral, že jí chce dát polibek, ale namísto pusy se zakousl do jejího horního rtu. Způsobil jí hluboké rány a málem jí ret ukousl. „Myslela jsem si vážně, že ho ukousl,“ řekla Chantelle. Zakrvácená žena pak zavolala policii, která agresora dopadla.

„Měl jsem štěstí, že jsem měl takovou krásnou přítelkyni,“ prohlásil útočník u soudu. Rozsudek nad ním bude vynesen příští týden, muž zůstává zatím ve vazbě.

zarazenyprd ( 21. září 2014 12:17 )

Vrhl se na ní z hladu, potom zjistil, že to je silikon a zklamán odešel.

mirkazam ( 5. září 2014 14:40 )

Ani se nedivím, že se do ní zakousl.Probůh, co to měla za rty ? Tak se jí je rozhodl srovnat ...

gaysknirem ( 5. září 2014 12:12 )

Krádné je i to, co nezapadá do šablonky, a jvytváří to osobnost. Tak vznikla i móda velkých úst nebo krátkozrakých očí.....

gaysknirem ( 5. září 2014 12:11 )

Dnes se už neví co je pravé a co není, když má někdo velký spodní ret nebo velká pěkná prsa, pěkné vlasy,tak je to hned podezřelé. Devalvace krásy a znásilnění přírody. Pročsnad i méně hezcí lidé nedokiží být sami sebou?jestli si myslí, že nic jiného než pěkný vzhled nemohou nabídnout, tak je to asi bohužel pravda....

naidka ( 5. září 2014 11:23 )

Plesku, ret jí neukousl, ale skoro, málem, téměř ukousl . Ale plastika vše spraví, aspoň se zbaví toho původního kačeřího pysku.

Zobrazit celou diskusi