Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální vražda za bílého dne: Útočník mačetou popravil ženu!

Autor: so - 
4. září 2014
22:45

Britové mají vzhledem k velkému počtu Arabů ve své zemi pořádně nahnáno z islámských fanatiků. A včerejšek jim na klidu nepřidal. Přímo v Londýně šílenec usekl za bílého dne, v jednu hodinu odpoledne, hlavu Palmiře Siolvě.

Její mrtvolu našli ležet na zahrádce jejího domku na severu velkoměsta ve čtvrti Edmonton, kde žijí velké komunity Turků, Poláků a jiných imigrantů.

Policie již zatkla pomocí taseru muže (25) podezřelého z činu a umístila ho do vazby. Ujistila také veřejnost, že nic nenaznačuje, že by zločin měl teroristický motiv. Jeden policista byl při zatýkání zraněn, má zlomené zápěstí.

 Video:

Případ vyšetřuje oddělení vražd Scotland Yardu. „Slyšel jsem, že když se ten vrah do toho domu dobýval, usekl hlavu také kočce,“ uvedl stavbař Rickie Benson, který pracuje v okolí.  Vražda v Londýně se stala krátce poté, co radikálové Islámského státu zveřejnili videa s vraždami dvou zajatých amerických novinářů v Sýrii. Pohrozili přitom, že zabijí i zajatého britského žurnalistu. Islamisté oba Američany zabili stětím.

nofar ( 5. září 2014 09:04 )

Co si britska vlada do sve zeme pustila, to tam ma. Obavam se, ze pro celou Evropu uz je pozde.

provokaterka ( 5. září 2014 01:57 )

Aby je k nám Kocáb s Džamilou taky nepřitáhli.

j_dc_cv ( 4. září 2014 23:42 )

Blbej pisálek, skrytý pod zkratkou "so" asi nevidí rozdíl mezi popravou a vraždou. A tohle rozhodně nebyla poprava!

velimov ( 4. září 2014 23:36 )

PLNĚ SOUHLASIM !!!!

lobotom ( 4. září 2014 23:19 )

Tenhle ksindl by se měl vypráskat z Evropy dočista! Tady ale radši budeme exemplárně trestat třeba kreslení určitých symbolů vzdáleně souvisejících s už neexistující politikou, zatímco reálně nebezpečné machometány budeme podporovat.

Zobrazit celou diskusi