Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Utajovaný Kemrův syn na houbách: Chči*e a chči*e, ale rostou a rostou!

Autor: hra, šim - 
4. září 2014
14:16

Jsou to teprve dva roky, co na legendárního herce Josefa Kemra (†72) prasklo, že má nemanželského syna Vladimíra. Ten žije v jižních Čechách, jak sám s oblibou říká, na samotě u lesa, a do lesa také často chodí! A nosí plné koše hub. Se svými úlovky se nám dokonce pochlubil.

Věta jeho otce z filmu Na samotě u lesa o nepříznivém deštivém létě, se dostala do slovníku snad většiny Čechů. „Chčije a chčije,“ posledních pár dnů naříkali lidé po celé republice. Jenže deštivé, přitom docela teplé počasí, má za následek to, že houby rostou jako zběsilé. Teď se navíc vrací báječné letní teploty, tak to v lese bude jedna báseň.

Své o tom ví také utajovaný syn herce Josefa Kemra, Vladimír Poláček (60), který žije na jihu Čech a téměř denně nosí z lesů košíky plné hub. Jak prozradil deníku Aha!, nejčastěji domů nosí hřiby smrkové, dubové, kozáky, křemenáče a suchohřiby.

To, že je synem Josefa Kemra, se od své matky, která hrávala v Kladně ochotnické divadlo, sice dověděl, ale jeho matka nechtěla, aby se jí na cokoli vyptával. O svém otci zásadně mluví jako o dědovi Komárkovi. „Říkám mu tak léta právě podle jeho slavné role ve filmu Na samotě u lesa. Kolegové mi pak začali říkat stejně, jsem prý i stejně mrzutý,“ svěřil se před časem Kemrův syn.

„Z toho, že jsem syn slavného herce, nic nemám. Mě žádný majetek nezajímal, po tom jsem se nikdy nepídil. Kromě podoby, postavy, vážím 52 kilo, a někdy i tónu hlasu, jsem zřejmě podědil určité klaunství,“ svěřil se. „Dokážu si ze sebe dělat srandu, dělám i různé grimasy. Jinak je to spíš o nemocech,“ uzavřel smutně.

andrea666 ( 4. září 2014 17:54 )

když přejedeš krtka,vystříkne z něj ....

andrea666. ( 4. září 2014 17:07 )

Ze mě také místo dítěte vyběhl krtek.

jonn ( 4. září 2014 16:06 )

Přeji hodně zdravíčka a dobré pohody .

andrea666 ( 4. září 2014 15:35 )

vidět Kemra ***, tak to bych si koupila lístky do první řady Na konci šuku vyběhl z Kemra somr...a byl z toha Ladík To se nedivím, že mu o tom matka moc nevyprávěla

Zobrazit celou diskusi