Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenhle chlap býval ženou: Penis si nechal udělat z potetované ruky!

Autor: shp - 
3. září 2014
22:34

Collie Newington (25) z Velké Británie byla mladá a krásná dívka, která však nikdy nebyla opravdu šťastná. Vadilo jí její vlastní tělo, cítila se v něm špatně a věděla moc dobře, že se měla narodit jako muž. Podstoupila proto sérii operativních zákroků, které vedly ke změně pohlaví. Při tom posledním jí byl vytvořen penis, ke kterému lékaři použili i kůži z potetované ruky.

Teď už je Billy Joe Newington, jak si říká, skutečně šťastný. Jeho proměna v muže začala před dvěma roky, když začal brát mužské hormony. Ty jeho tělo dostatečně změnily, než se přistoupilo k operativním zákrokům. „Zkoušel jsem žít s dlouhými vlasy a jako žena, ale nebyl jsem to prostě já,“ řekl britskému Daily Mailu mladík.

Nejdřív Billy podstoupil oboustrannou mastektomii, při které mu byly odstraněny ženské prsy. Následoval mnohem komplikovanější zákrok, při kterém mu byly vnější pohlavní orgány přeoperovány na venkovní. Pro vytvoření kůže penisu museli doktoři vzít pokožku z předloktí.

Na té měl tetování s hvězdičkami, které nyní zdobí jeho chloubu. Nyní už opravdový muž se cítí šťastný, vydělává si jako DJ a dokonce má snoubenku, se kterou plánuje svatbu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 4. září 2014 20:21 )

Kdyby řekl ,dal bych mu můj ,už mi jen překáží .Jen ta snoubenka by asi spokojená nebyla.

pravlast ( 4. září 2014 16:24 )

Inu kdo nezažil,nikdy nepochopí a neporozumí.

abyss ( 4. září 2014 12:25 )

Dnes už jsou doktoři schopni pomocí hormonů zvětšit ženský klitoris a pomocí plastiky ho přetvořit na funkční penis. Jenom děti s ním jaksi nezplodí.

berlin71 ( 4. září 2014 07:56 )

Zcela normalni vec . Nemame vsichni pravo se citit stastne a spokojne?

paula ( 4. září 2014 06:31 )

Páni redaktoři Blesku, jakej je rozdíl mezi vnější a venkovní, prosím pěkně????

Zobrazit celou diskusi