Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Do Česka mířil nebezpečný terorista! Chytli ho u hranic

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
2. září 2014
16:41

Rakouská policie na hranicích s Českem zadržela nebezpečného teroristu, který bojoval po boku islamistických extremistů v Sýrii. Před dvěma týdny navíc zadržela devět jeho pobočníků! Chystali snad útok v Čechách?

Devětadvacetiletý Čečenec byl v sobotu zatčen v obci Haidenreichstein u českých hranic. Pravděpodobně se pokoušel opustit Rakousko. Čečenec je podezřelý z účasti na teroristické činnosti. Před necelými dvěma týdny bylo navíc u našich sousedů zatčeno dalších devět Čečenců ze stejného důvodu.

Pokud by se podezření prokázalo jemu i jeho devíti spolubojovníkům hrozí podle rakouských zákonů až deset let ve vězení. Rakouské ministerstvo vnitra zatčením nebezpečných mužů poslalo všem teroristům jasnou zprávu – v Rakousku jim pšenka nepokvete!

sores ( 3. září 2014 12:05 )

Jen ať táhnou do Česka, vládě a jiným lidem to přeci naprosto nevadí.Kdyby ano, tak by žádný z nich nesměl překročit české hranice!Dokonce jim češi prodávají pozemky a domy. Prostě Česku nevadí, jsme přeci velmi tolerantní národ!K.Vary také obsadili rusáci,mají své prodejny a domy, všude jsou ruskočeské názvy. A nikomu to nevadí a nikdo nehne prstem.Češi se velmi rádi prodávají za prachy,takže držíme hubu a krok.Jen ať nás muslimové zaberou,nic jiného si s naší mentalitou nezasloužíme,že.

provokaterka ( 3. září 2014 11:21 )

Já se lekla,že Obama.

panda82 ( 3. září 2014 10:51 )

No ještě, že rakušáci jsou bdělí, naši chrání Mali a Afganistán, a posranci si dělí trafiky, aby až je vyneseme v zubech měli připravená korýtka, včera jich bylo na zasedání jen 100 byli vůbec usnášení schopni, sice mají v hlavách duto,ale za ty peníze co berou by se mohli obtěžovat tam dojít

mortis69 ( 3. září 2014 08:54 )

S debilem nemá cenu diskutovat Podle nicku soudím,že své děti připravuje na sebezničení ve jménu po.je.ba.nýho aláha

marie60 ( 3. září 2014 08:44 )

...USA taky do nás rýpala ohledně cikánů a sama mají máslo na hlavě.At´ se každý stát radši stará o ty své problémy,kterých má až až.

Zobrazit celou diskusi