Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpověď manžela zesnulé záchranářky Jozefíny: Nevím, co bez ní budeme s dětmi dělat!

Autor: shp - 
2. září 2014
19:30

Marcel (35) pracuje již několik let jako hasič. Během své kariéry už vidět stovky dopravních nehod. Tentokrát však tragédie zasáhla jeho nejbližší. Manželka Jozefína (†35), která pracovala jako záchranářka, zemřela při srážce s kamionem. Zrovna, když jela do práce zachraňovat životy...

Hasič a záchranářka se těšili ze spokojeného společného života. Radost však ve zlomku vteřiny přerušila nečekaná tragédie. „Byl to úplně obyčejná den. Byl jsem s dítětem, manželka se chystala do práce. Ještě si zapomněla nabíječku na telefon, tak se ještě vrátila do bytu. Říkala, že natankuje a zastaví se v obchodě, aby si koupila něco k jídlu,“ zavzpomínal Marcel.

„Teď už je zbytečné přemýšlet, co by se stalo, kdyby Jozefína nabíječku nezapomněla, nebo by se na benzinové pumpě zdržela o něco déle. Nevím, co se stalo ani co bez ní budu dělat,“ řekl Marcel zdrceně. Jozefína celý život pomáhala lidem, jí však už nikdo pomoci nedokázal.

Za tragédií Jozefíny, která vjela kamionu do cesty, pravděpodobně nestojí technická vada na voze. Ten totiž nedávno prošel technickou kontrolou. Za vším tak může být mikrospánek, ale jde jen o dohady. Více možná odhalí pitva, která je nařízena na dnešek.

Marcel se musí nyní starat o dvě malé děti, Laurinku (2) a Mariána (11). Ty už nikdy nespatří svou milovanou maminku, která je měla tak ráda a udělala by pro ně vše. Poslední rozloučení s Jozefínou proběhne na konci týdne.

koko61 ( 2. září 2014 23:55 )

Víte co bleskáči, dejte nám se slovakií pokoj, já se domnívám, že máme u nás tolik tragédií, že není nutné zveřejňovat co se děje v "cizím" státě. No a co, tak se zabila a dál??? U nás lidé při nehodách neumírají? A že jich není málo. Nazdárek bleskáči, nazdárek

Zobrazit celou diskusi