Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Překvapení na svatbě: Manželka svědka porodila před obřadem miminko!

Autor: shp - 
1. září 2014
19:37

Svatba je šťastnou událostí, na které hrají hlavní roli ženich a nevěsta. Sňatek Amandy Vasey (37) a Stevena Vaseyho (35) měl však nečekaného, ale příjemného a nakonec i vítaného hosta! Kamarádka novomanželů totiž porodila v autě chlapečka. Přímo před hotelem, kde se svatba odehrála.

Byla to svatba jako žádná jiná! Steven si vybral za svědka svého nejlepšího kamaráda Garetha Hutchinsona a byla to právě jeho žena Amanda, kdo se postaral o pořádné překvapení. Když oba přijeli k hotelu, začala žena rodit.

Na pomoc přispěchala samotná nevěsta, která se svatebčany zakryla auto, ve kterém Amanda rodila, dekami z hotelu. Na místo přispěchali i strážníci, kteří hlídkovali poblíž.

„Zrovna jsem se oblékla, když přiběhl Gareth, svědek mého muže, a řekl, že Amanda začala rodit,“ prohlásila nevěsta. „Naštěstí ale nenastaly žádné komplikace a dítě přišlo na svět zdravé,“ dodala.

Na svatebních fotkách tak přibyl malý novorozenec, kterého jeho rodiče ještě nepojmenovali. Radost na obřadu tak byla nakonec dvojnásobná.

andorea ( 1. září 2014 22:55 )

Překvapení na svatbě: Manželka svědka porodila před obřadem miminko! --------- A co je na tom překvapilo? Čekali, že porodí bagr? Bóže, to jsou zase titulky ...

welcomet ( 1. září 2014 21:55 )

Nechutné, to ho nemohla vyplivnout někde na záchodě ? Takhle všem akorát zkazila chuť ke slavnostnímu obědu...

Zobrazit celou diskusi