Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt Zuzany: Utopila se v autě, ale volant byl zamknutý a klíče nebyly v zapalování!

Autor: shp - 
1. září 2014
05:01

Zabloudila a stálo ji to život! Mladičká studentka Zuzana (†21) ze slovenských Petrovíc zřejmě ztratila ponětí o tom, kde je, a se svým vozem vjela na most přes řeku Petrovičku. Jenže most byl určen jen pro chodce, takže ho váha auta převrátila, vůz se zřítil do vody a Zuzka v něm zůstala uvězněna. Byla její smrt skutečně jen náhoda? Spousta věcí vůbec nesedí...

Sousedé, kteří bydlí u mostu, uslyšeli náraz a vyběhli ven. Auto skončilo převrácené na střeše v řece. Okamžitě zavolali hasiče, záchranáře i policii. „Trvalo asi 15 minut, než dorazili záchranáři,“ prohlásili sousedé.

Hasiči Zuzku vytáhli ven z vozu a záchranáři okamžitě začali s oživováním. Podle mluvčí záchranářů Jozefa Minára se ji podařilo resuscitovat. „Převáželi jsme ji s traumatem na umělé plicní ventilaci. Čekal ji tým specialistů na anesteziologickém příjmu, ale bohužel těsně před nemocnicí zemřela,“ dodal Minár.

Děvčeti se stalo osudné, že bylo dlouhou dobu pod vodou bez kyslíku. Nikdo nechápe, jak mohlo dojít k takové tragédii. K mostu nevede silnice pro auta ani zde žádná nikdy nejezdila. „Zuzka by tou cestou nikdy sama nejala, protože se tam ani autem jet nedá,“ řekl zdrcený otec Vladimír Tabaček (47).

Mladou studentku našli v autě připoutanou bezpečnostním pásem hlavou dolů. Ve středu večer byla u kamarádky na oslavě, domů se přišla převléct a zase odešla. „Kdyby pila alkohol, nikdy by takovou cestu nedořídila. Navíc potmě,“ dodal otec.

„Věřím, že se to celé vyřeší, protože spousta skutečností nesedí, například to, že volant měla uzamčený a klíč nebyl v zapalování,“ podotkl tatínek v náznaku, že smrt Zuzky nemusela být náhoda.

jahodove_ticho ( 1. září 2014 15:15 )

Nojo mladá bIbka a volant.. chápu ztrátu rodičů, ale tatík by ze zoufalství nad omylem tupý dcery nemusel vymýšlet nějaké fantasmagorie

mortis69 ( 1. září 2014 13:56 )

Wimr,máš už dávno dáno Jen se neztrapňuj svojí Češtinou Polikat může jen polytyk

wimr ( 1. září 2014 13:07 )

jestli to má být nabídka že mi chceš kouřit a pak polikat, jsem na @ seznamu, jinak nevím proč mi píšeš a vnucuješ se ty nemehlo

karmavana ( 1. září 2014 11:30 )

Hmmm to je teda záhada... v tom má jasno snad jenom Standa Humlovic.

gogo ( 1. září 2014 09:24 )

Pokud tomu rozumím, tak nezemřela, ale byla zavražděna.. Tak jaká záhada ?

Zobrazit celou diskusi