Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smrt krásné záchranářky: Po Jozefíně zůstaly dvě malé děti!

Autor: shp - 
31. srpna 2014
18:41

Každý den v práci nasazovala vlastní život, aby pomáhala ostatním. Při cestě do zaměstnání se však srazila s kamionem a její život během jediné vteřiny vyhasl. Po dobrosrdečné záchranářce Jozefíně (†35) pláčou kolegové, manžel Marcel, ale především dvě malé děti, které přišly o maminku.

Jozefína jela ve čtvrtek ve svém autě na noční směnu. S vozem však z neznámého důvodu přejela do protisměru a po několika metrech jízdy došlo k fatální nehodě. „Mezi obcemi Kaplna a Cífet z nezjištěných příčin přejela do protisměru a srazila se s nákladním vozem,“ řekla Novému Času trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová.

Krásná záchranářka byla na místě mrtvá. Ani její přivolaní kolegové, kteří na místo nehody spěchali, jí nebyli schopni pomoci. Řidič náklaďáku Jozef (55) byl v době nehody střízlivý, žádný alkohol v krvi neměl.

Rodina Jozefíny je nyní naprosto zdrcená. Malá Laurinka (2) a její bráška Marián (11) přišli o maminku, kterou jim nikdo nikdy nenahradí. Vychovávat je musí otec Marcel, který je na vše nyní sám.

Po záchranářce zůstaly dvě malé děti, o které se bude muset postarat tatínek Marcel. Na fotografii je se synem Mariánem ještě v době, kdy čekala Laurinku. Po záchranářce zůstaly dvě malé děti, o které se bude muset postarat tatínek Marcel. Na fotografii je se synem Mariánem ještě v době, kdy čekala Laurinku. | Nový Čas

Na fotografii je Jozefína zachycena se synem Mariánem v době, kdy ještě Lindu teprve čekala.

Po krásné záchranářce pláčou nejenom příbuzní, ale také kolegové, kteří ji měli velmi rádi. „Přišla mi SMS, že posílají posádku k mé kolegyni. Hned jsem sedl do auta a jel na místo nehody. Bylo to těžké. Společně s kolegy jsme na místě zapálili svíčky,“ řekl smutně bývalý kolega Jozefíny Rastislav.

evita5555 ( 1. září 2014 10:20 )

Je síce jedno, či čakala Laurinku alebo Lindušku, a ak dobre počítam, tak mala dvoch chlapcov a čakala tretie dieťa. Jediné čo ma napadá, že na vine je hlavne mobil. Asi pred 5 rokmi zabil jeden debil, ktorému spadol počas jazdy mobil a on ho hladal, 4 ženy v obci Studienka. Ja by som sa ako policajt zamerala na telefonistov na cestách a pokuty by boli také pálky, že tí chudobnejší by museli tie autá popredať. Lebo 90 percent havárií, kde auto z neznámych príčin prejde do protismeru spôsobujú telefonisti.

abcd.adcb ( 1. září 2014 07:58 )

Tak to je pravda.

j_dc_cv ( 1. září 2014 01:18 )

Ty musíš být megadebil.

hops.1 ( 1. září 2014 00:22 )

v kamionu jezdí jenom kriplové

jahodovyknedlik ( 31. srpna 2014 23:56 )

Na fotce má paní tři děti. Jedno nenarozené a dva syny.

Zobrazit celou diskusi