Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásnou záchranářku Jozefínu srazil kamion: Zemřela cestou do práce!

Autor: shp - 
31. srpna 2014
05:01

Během jedné vteřiny vyhasl život krásné mladé ženy, která nasazovala vlastní krk, aby pomáhala ostatním. Slovenská záchranářka Jozefína (†35) mířila do své práce, když do ní v autě u Cíferu vrazil náklaďák. Kráska byla namístě mrtvá.

Jozefína mířila ve svém voze na noční směnu. S vozem přejela do protisměru a po několika metrech jízdy došlo k nehodě. „Mezi obcemi Kaplna a Cífet z nezjištěných příčin přejela do protisměru a srazila se s nákladním vozem,“ prohlásila trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová.

Řidič náklaďáku Jozef (55) vyvázl bez zranění. Po nehodě mu nebyl zjištěn alkohol v dechu. Jozefína neměla šanci srážku přežít, pomoci jí nedokázali ani její kolegové. Po mladé mamince zůstaly dvě malé děti – Laura (2) a Marián (11). Ty teď bude muset vychovávat sám otec Marcel.

Po krásné záchranářce smutní nejenom rodina, ale také kolegové, kteří na ni nedali nikdy dopustit. „Přišla mi SMS, že posílají posádku k mé kolegyni. Hned jsem sedl do auta a jel na místo nehody. Bylo to těžké. Společně s kolegy jsme na místě zapálili svíčky,“ prohlásil smutně bývalý kolega Jozefíny Rastislav.

pqqa ( 31. srpna 2014 20:56 )

co takhle treba synovec?

to-snad-ne ( 31. srpna 2014 20:02 )

Kdoví co se stalo, na fotkách jsou 2 děti jejichž věkový rozdíl rozhodně není 9 let. Paní je na fotkách těhotná... Jen by mne zajímalo, jaký nadpis by článek měl, kdyby nevjela pod kamion, ale narazila do jiného auta s malými dětmi a zabila je.

pavucinka ( 31. srpna 2014 17:02 )

Člověk by měl být dost silný, i když v souzčasné džungli je život někdy hodně těžký. Hlavně nepřehánět s prášky a pitím, ale řešit svou situaci od podlahy.

pavucinka ( 31. srpna 2014 17:00 )

Hajzlík se nikdy nezabíjí, spíše ty druhé, než sebe.Sebe miluje nade vše. Je tak stavěný aměl by zůlstat sám, nezakládat rodinu a nemát nikdy ani děti. Pokud je taková žena trochu soudná, tak se tímto i řídí.Bere to jako svůj osud a může jen doufat v úspěch svého zlatokopectví, protože největší neštěstí pro ni je, když zůstává na stará kolínka nemajetná.

gaysknirem ( 31. srpna 2014 16:57 )

Když ti jednou sletí pečení holuby přímo do huby, tak je to možná docela fajn, ale na chvíli.

Zobrazit celou diskusi