Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chytli ho, když šel na pivo. Policie má muže, který zohavil ženu kyselinou

Autor: ljš, et - 
28. srpna 2014
14:24

Znetvořil jí obličej, způsobil ukrutné bolesti, okradl ji a utekl! Policie však  brutálního násilníka Milana Balamutu, který svou bývalou partnerku polil kyselinou, konečně dopadla. Podle kriminalistů šel zrovna na pivo!

Kriminalisté na tiskové konferenci uvedli, že motivem Balamutova útoku nebyla loupež, ale rozchod. Svou bývalou partnerku Renatu N., se kterou žil asi rok a půl, po rozpadu jejich vztahu pronásledoval. "Dá se říct, že se jednalo o vyhrocený stalking," uvedli kriminalisté.

Napadení měl Balamuta dopředu velmi dobře promyšlené. Svou expřítelkyni nejprve polil kyselinou chlorovodíkovou, kterou si přinesl v litrové lahvi. Když žena upadla posypal ji čističem odpadů (louhem), který aktivoval vodou.

Před spravedlností se skrýval dva dny, hlavní město ale neopustil. Policisté k jeho dopadení vyvinuli obrovské úsilí, chytli ho ale náhodou. Muž totiž dostal chuť na pivo a vylezl z úkrytu.

Video Zprávy: Teror v domově důchodců a děsivý scénář útoku kyselinou! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

"Na základě operativních údajů jsme zjistili, že by se mohl pohybovat na území Prahy 3 v okolí Ohrady (křižovatka na Želivského). Vyjeli jsme tam ve velkém počtu, jestli by nemohl být v restauracích.  Shodou okolností šel proti nám po chodníku, takže kolegové z oddělení na něho naskákali a zadrželi ho," uvedl major Zábrodský z 2. oddělení kriminálky.

Balamuta byl podle policistů od roku 2000 mimo jakoukoli evidenci. Užíval falešná jména i doklady. Pobýval většinou u osamělých žen, které lovil na internetových seznamkách. "Není výjimkou, že se k těmto ženám chová násilnicky,“ popsal jeho praktiky policejní mluvčí Jan Daněk.

dandova ( 29. srpna 2014 10:33 )

Já bych to nenatírala.

dandova ( 29. srpna 2014 10:30 )

koko61 ( 28. srpna 2014 22:54 )

Polej se kyselinou a hned se Ti mozek zapálí, a jako tryskáč jsi v Chorvatsku cobydup

koko61 ( 28. srpna 2014 22:49 )

Jako fakt? Nekecej, že bude mít trvalé následky po polití kyselinou, jako opravdu, to si děláš legraci? Takže bude vidět, žádná plastika, opravdu? To jsi teda borec!!! Meleš a opisuješ, to co už je tady dávno napsáno. Proto já sama na diskusi nereaguji z důvodu toho, že Ty to tady vyřešíš. Fakt klobouk před Tebou dolů. A jestli tohle udělá někdo Tobě, tak ho vážně slepý a poškozený nevykostíš, to mi věř!!!!!

franta.onan ( 28. srpna 2014 21:27 )

karel

Zobrazit celou diskusi