Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdrcená babička Jany Sotonové (†28): Pohřbila syna, teď i vnučku!

Autor: kon - 
30. srpna 2014
05:31

Má nemocné srdíčko a teď prožívá kruté chvíle. Libuše Sotonová (80) vloni pochovala jediného syna Slávka. Její bolest je nyní o to větší, že při tragické autonehodě zemřela nedávno i její vnučka, moderátorka Jana (†28).

Znáte kamaráda vnučky, který prý nehodu zavinil?

„Chodil s Janičkou do třídy. Dlouho se neviděli. Když byla na dovolené, napsal jí SMS a pozval ji na výlet do Orlických hor."

Kdy jste vnučku viděla naposledy?

„Ráno v 10 hodin přijela od maminky z Vysočiny a pak odjela autem s ním a já už ji neviděla.“

Jací byli přátele?

„Myslím, že láska tam nebyla. To by jezdil častěji. Bylo to kamarádství.“

Co vám k nehodě řekla policie?

„Skoro nic. Víme jen, že tam byla stopka a on nedal přednost.“

Přijala byste s nějakou omluvou řidiče, který zavinil nehodu?

„Už se to nedá změnit. Je to těžké…“

V autě s ní zemřel pejsek. Jak dlouho ho měla?

„Před třemi lety měla promoci a my jsme jí s mužem dali koruny, aby si něco koupila, co jí nás bude připomínat. Tak si koupila pejska."

Víte, co se mu při nehodě stalo?

„Dostal ránu do levé strany hlavičky. Policie ho hodlala odvést do kafi lerky, ale já ho chtěla mít tady. Přivezli ho ve dvou pytlích. Vyndala jsem ho, dala do deky z jeho pelíšku a zabalila. Byl celý od krve. Janička vozila s sebou klec, tentokrát ji bohužel neměla.“

Video Pohřeb reportérky ČT Sotonové - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

Shelby16 ( 30. srpna 2014 12:47 )

Babička může "poděkovat" za ztrátu vnučky jedině tomu vypatlanci, který nevidí pořádně do křižovatky, arogantně nezastaví na stopce a přesto se vecpe na frekventovanou hlavní silnici. Jsou nešťastné tragické nehody, kterým nešlo téměř zabránit, kdy třeba někdo vjede do prostisměru a smete nevinné, ale tato nehoda byla úplně zbytečná ! Byla to hrubá nezodpovědnost a možná roli sehrálo i fatální frajerství toho debila - já to přece stihnu ! Jsem borec ne ? Teď se může fackovat a do konce života to bude mít před očima, že zbytečně zabil člověka.

vog.ht. ( 30. srpna 2014 12:20 )

Kdyby nesedala do auta s debilem, tak mohla sotonit dál.

vog.ht. ( 30. srpna 2014 12:19 )

Strčte si už Sotonu do pr.dele!

tarka ( 30. srpna 2014 09:41 )

mě zase přijde nechutné, že Blesk neváhá zneužít pro srdceryvný rozhovor také její babičku, osmdesátiletou nemocnou ženu...hlavně když budou mít titulek. Pleskáči, ještě by to chtělo maminku a dědečka, sousedy, spolužáky atd. atd. Rejpat se lidem v bolavé ráně je jejich koníček, v tom se přímo vyžívají.

zdma ( 30. srpna 2014 09:14 )

Vážená paní Sotonová,poděkovat můžete za smrt vaší vnučky tomu jejímu kamarádovi.Včera jsem přes tu křižovatku jel do Zámrsku položit kytku své matce na hřbitov a ta křižovatka není žádnou křižovatkou smrti jak se říká.Tu smrt vaší vnučky zavinil ten machr co ji vezl,protože porušil na té křižovatce co se dalo.To co udělal,může udělat člověk,který na silnici nemá co dělat a doufám,že ho bude pořádně trápit svědomí a že bude za smrt vaší vnučky řádně potrestán.

Zobrazit celou diskusi