Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena hodinu bojovala s levhartem: Zabila ho malým rýčem a srpem!

Kamla Devi přemohla divokého levharta. Zvíře dokonce zabila.
 (Autor: profimedia.cz/INT)
Autor: shp - 
27. srpna 2014
23:03

Pro Kamlu Devi (54) z indického Uttarákhand to byl den jako každý jiný. Šla pracovat na pole, kde sbírala zeleninu a plodiny. Zničehonic se na ni ale vyřítil dravý levhart! Žena s ním svedla lítý hodinový boj. A světe div se, vyhrála!

Žena se po šelmě začala ohánět nástroji, které měla po ruce. I malý rýč a srp jí ale zachránily život.

„Kamla byla na cestě do práce, když ji levhart napadl,“ prohlásil podle britského Daily Mailu jeden z místních vesničanů. „Ukázala velkou odvahu, když se zvířetem bojovala jen s rýčem a srpem. Po bitvě zvíře pláchlo. Nalezli jsme ho později mrtvé poblíž vesnice,“ dodal.

Žena, která má jedno dítě, utrpěla tři zlomeniny a rány jí byly zašity stovkou stehů. Ukázala však svou vůli žít a vyšla vítězně z boje, ze kterého by se nedostala živá většina mužů.

nali18 ( 22. listopadu 2014 02:00 )

Nechci to nějak znevažovat ,ale dost pochybuju, že se jednalo o dospělého levharta max. samici a ty bývají u tohoto druhu o dost menší.Exemplář na snímku bude spíš samec, proti kterému by neměla šanci.Na lidi často útočí šelma oslabená nebo samice bránící mláďata. Jinak v Ásii i Africe je levhart pro své lovecké schopnosti často obávanější šelmou než tygr či lev, přestože je výrazně menší, ale samci v plné kondici se bez účinné zbraně neubrání ani dospělý muž.

naidka ( 28. srpna 2014 07:09 )

naidka ( 28. srpna 2014 07:09 )

Článek je hódně přitažený za vlasy. HODINU bojovat s levhartem by nevydržel ani gladiátor v aréně. Chudák levhart.

keep.smiling ( 28. srpna 2014 01:49 )

možná někde ve vysoké trávě měl levhart mladé...

azorek ( 28. srpna 2014 00:45 )

 Ze vyhrala nad levhartem,to musim uznat,ze je dobra.Je ale potreba se ptat,proc divoky plachy levhart napadl cloveka.Protoze clovek bere divoce zijicim zviratum prilis mnoho zivotniho prostoru.A jen proto,aby nesmyslne zbohatl.Jen zvire zahnane do kouta se musi branit utokem.

Zobrazit celou diskusi