Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Těhotná podnikatelka Eva podezřelá z objednání vraždy: Co o ní prozradili sousedé?

Autor: shp - 
25. srpna 2014
19:46

Těhotná květinářka Eva (32), na kterou padlo podezření z objednání vraždy vlastního manžela, kvůli němuž byla sedm měsíců ve vazbě, je podle sousedů nevinná. To samé si myslí její rodina.

Jestli to mohlo souviset s případem Evy, obhájce prozradit nechtěl. Martin také naznačil, že v manželství Evy zřejmě nebylo vše v pořádku, ale ne její vinou. O Ľudovítovi nemůže říct dobré slovo. „On by na každého vytáhl jen špínu a každého oškubal,“ prozradil bratr.

Ještě dál však zašli sousedé Evy. Ti ji popisují jako milou, inteligentní ženu, která neměla motiv nechat manžela zabít. „Jen na ni házejte špínu, ale ona to neudělala,“ nechala se slyšet jedna ze sousedek.

„Z její strany to byla láska. Seznámili se tady, pár metrů od domu jejich rodičů, ještě když tu byla cukrárna. On v ní trávil spoustu času. Vlastnil ji otec jeho první manželky, která tu pracovala. Evu poznal právě v cukrárně. Byla to taková láska, že kvůli ní opustil manželku. Ta se na něj zlobila,“ přiznala sousedka.

Podle ní je Eva milá a pracovitá. „V podnikání se jí velmi dařilo, vydělávala hodně, nepotřebovala pro peníze nikoho zabíjet. Vždyť ona muži platila vše, i dům na Slovensku koupila za své peníze,“ dodala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

setroseuros ( 28. května 2015 08:25 )

od zacatku si myslim, ze jeji muz i s tim jeho ,,svedkem ,, na ni nasili poradnou boudu! A kdyz jim to vide, tak majetek si ponecha on a svedka stedre vyplati! Staci se podivat na ty dva a na ni! a mozna je v tom i nekdo treti , kto se chce nabalit! treba ex.

prokop78 ( 26. srpna 2014 19:58 )

S rezervou se musí brát každý rozumbrada co tady píše hlouposti, přesně jako ty.

prokop78 ( 26. srpna 2014 19:56 )

A ty víš že ona je potvora? A nebo jen podle sebe soudíš jiné??? Podle mého názoru nenese žádnou vinu, jen udělala osudovou chybu a to že se dala s takovým chrapounem dohromady..

rucnikvolamydlo ( 25. srpna 2014 20:33 )

Sousedy, musí člověk brát s rezervou

Zobrazit celou diskusi