Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Napsal jsem vám scénář smrti, vyhrožoval podvodník policii

Autor: hra, dce - 
25. srpna 2014
12:14

Dramatické zatýkání zažili policisté z Vimperska. Obyčejný podvodníček začal totiž policistům, kteří vyšetřovali jeho trestné činy, vyhrožovat smrtí. Posílal jim podrobné scénáře, jak je zabije. Teď už sedí pěkně v chládku. A pravděpodobně tam ještě pěkně dlouho sedět bude!

Podnikatel (38) z Vimperska je pěkný vykuk. Objednával zboží, za které neplatil. Poměně běžná praktika českých podvodníčku. Muž takto dlužil asi 11 milionů. Začala ho tedy vyšetřovat policie. A nestačili se divit, co se dělo dál. Muž jim začal vyhrožovat smrtí. Zastřelením vyhrožoval i státnímu zástupci. Posílal jim detailní soupisy, jak je zabije, pokud ho budou chtít zadržet.

Video Video ze zadržení podvodníka - Hradská
Video se připravuje ...

A tak si pro něj pro jistotu přišla zásahová jednotka. Obklíčili ho na ulici u auta tak rychle, že se ani nestačil zorientovat, natož někoho zabíjet. Z obsahu kapes mu však policisté odebrali nůž – plané řeči to nakonec asi přeci jen nebyly. Nyní je muž ve vazbě, hrozí mu až deset let ve vězení.

cert ( 25. srpna 2014 13:54 )

Jenom není jasné, co se mu nestačilo zorientovat, když ho tak rychle obklíčili...

fotrpjotr ( 25. srpna 2014 13:45 )

V USA by už ležel v márnici,to je jediná dobrá věc,co v USA mají.

ochcallis ( 25. srpna 2014 12:45 )

U Peruánské hajtry zmizela diskuse a museli přepsat titulek k článku, to asi nepříčetná volala do redakce a vyhrožovala soudy

Zobrazit celou diskusi