Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dětské bestie, které ubily psy: Protestní pochod zachránil štěňata! Čekala je stejná smrt?

Autor: dce - 
25. srpna 2014
12:54

Že není lidem osud zvířat, která minulý týden obzvláště brutálním způsobem sprovodily ze světa dvě slovenské školačky, bylo vidět ihned. Čtenáři u nás i na Slovensku by jim často přáli velmi krutý trest. U našich sousedů se dokonce konal protestní pochod, proti dvěma dívkám i všeobecně násilí na zvířatech.

Kristína a Regina, dvě teprve patnáctileté slečny, které sotva dokončily základní školu a už mají na rukou krev dvou nevinných zvířat. Minulý týden jsme informovali o jejich brutalitě, kdy velkým kladivem ubili k smrti dva psy. Podle všeho jim to nařídili rodiče – psi prý lovili jejich slepice. Jedna z děvčat byla chtěla podle serveru cas.sk být veterinářkou!

Vzhledem k věku obou děvčat jim ale nehrozí příliš velký trest. A právě proti tomu vystoupilo téměř 400 nahněvaných Slováků. V neděli pochodovali z Bratislavy až do Polárikova, odkud obě vražedkyně pochází. Protest doprovázela desítka policistů. Pochodující nesli cedule s nápisy jako „Stop týrání zvířat“ nebo „Pes není věc“, jak informoval server cas.sk.

Když se dav dostal až k domu, kde bydlí Regina, byli všichni už pěkně roeezlení. „Vylezte ven, vy vražedkyně!“ křičel dav.  Všichni přítomní odsuzovali čin dvou tyranek a požadují pro ně spravedlivý trest. Celý pochod byl relativně poklidný a skončil radostně.

Dvěma protestujícím se podařilo od Reginy odkoupit dva psy, které si rodina jen den po ubití těch minulých pořídila. „Zaplatil jsem za ně 25 euro, i když Regina chtěla jen 20. Těch pět jsem jí dal na cigarety, když jí jsou milejší než ti psi,“ prohlásil jeden z organizátorů pochodu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pozorovatel2013 ( 4. března 2015 13:06 )

to jsou romky ne? pokud ano, těch škoda nebude, až je někdo sejme. Holky a sejme, tomu věřte, jak Reginu tak tu druhou. vykuchají vás a hodí do kanálu.

pozorovatel2013 ( 4. března 2015 13:03 )

tak těm bych nedal nic, leda tak kladou do hlavy zmetkům a nedej bože abych je někde potkal, dostanou tak že na to do smrti nezapomenou kr.ávy zas.ra.ný. Co je v té škole učí? a kdo jsou rodiče? Holky, dostanete co si zasloužíte, tomu věřte. Každému se všechno jednou vrátí a jednou tolik.

venca80 ( 4. prosince 2014 10:41 )

Tomu říkám špína...

zubzazub ( 4. října 2014 11:32 )

Jak už říká muj nick... přesně tak bych to udělala... Myslím si, že by se našla spousta lidí, co by si rádi koply, bouchly kladivem do těchto dvou bestií... Je to hnus, fakt frajerky, že si troufnou na bezbranný pejsky... Tleskám, fakt že jo... Kravky pitomý, z vesnice, se nudí, tak jdou zkopat psy... demence

0707 ( 3. října 2014 08:55 )

Vykuchat ty děvky, nic po nich není alespoň by si planeta oddechla od takévo lidského odpadu!

Zobrazit celou diskusi