Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proruští povstalci předvedli své zajatce! Jsou jich desítky!

Autor: dce - 
25. srpna 2014
07:20

V neděli slavili Ukrajinci Den nezávislosti své vlasti. Ve válkou zmítané zemi to ale působí spíše jako provokace. Tentýž den si totiž proruští rebelové vybrali pro přehlídku moci – při ní také ukázali zajaté Ukrajince. Je jich mnoho.

Na dvoustup zajatců pokřikoval dav: „Fašisté, fašisté!“ přesto podle všeho nešlo o porušení ženevské konvence, dle které nesmí být zajatci vystaveni urážkám, jak informoval server idnes.cz. to je podle vůdce rebelů Zacharčenka až svlékání do naha nebo nucená hladovka. Zajatci měli i boty, tak jaké pak urážení, že?

Svým pochodem reagovali vzbouřenci na oslavy nezávislosti v Kyjevě. V těch totiž na projev svobody pochodovalo více než 2 000 vojáků. Dalo by se pochybovat zda je něco takového vhodné v době, kdy půlka země trpí válkou právě o nezávislost.

itartas ( 25. srpna 2014 16:56 )

marais...je to děs, kam jsme dospěli všeobecně všichni. Zvláště pokládám za hanebnost to,že se dnes státy, které Rusové osvobodili, za které umírali mladí kluci v milionech spikli s odvěkým nepřítelem Ruska. Nic na světě nemůže omluvit takovou odpornost s jakou se k Rusku zachovali.Nenávist do výbavy moudrého člověka potažmo národa prostě nepatří.

itartas ( 25. srpna 2014 16:34 )

zabibol...ty jsi naprosto klasický případ vymytého mozku. Nosatci by tě mohli ukazovat jako názorný příklad gojíma, kterého si tak úpěnlivě po staletí přejí vyformovat.

itartas ( 25. srpna 2014 16:31 )

eliska...jakou noblesu máte paní velectěná na mysli? Tu, kterou oplívají Češi a konkrétně ty nebo tu prozápadní, kterou denně vidíme v TV? Nehledě k tomu, že jsi projevila nadhled, noblesu, vkus a notný kus stupidity, mohla by jsi blíže objasnit proč by se Rus měl zbavovat své identity, svého rusáctví? Nebo Čech svého češství? To co vytýkáš jiným, konkrétně Rusům chybí především tobě! Upřímnou soustrast!!!!

marais ( 25. srpna 2014 15:48 )

Je to děs, kam to na Ukrajině dospělo!

eliska963852 ( 25. srpna 2014 14:34 )

Občané bývalého SSSR jsou verbež. Nikdy nepoznali demokracii, nemají vkus, noblesu, nadhled ... Nikdy se svého rusáctví nezbaví.

Zobrazit celou diskusi