Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka s rakovinou přidala na twitter fotky tak děsivé až z nich mrazí!

Autor: dce - 
24. srpna 2014
17:00

Kathryn Cartwright (23), byla v šestnácti letech diagnostikována s leukémií. Lékaři jí dávali jen 20% šanci na život. Přesto je stále mezi námi. Ale fotografie, které nedávno přidala na svůj twiter jsou tak šokující, že se člověku zatají dech.

Po nespočetných návštěvách onkologie, jedné transplantaci jater a třech transplantacích kostní dřeně je Kathryn stále plná naděje, že přežije. Odmítá se jednoduše vzdát. Její život se ale dostal do začarovaného kruhu, ze kterého živá asi nevyjde.

Selhávají jí játra, ale její lékař jí nechce transplantaci povolit, protože má příliš slabé plíce. Doslova jí řekl, že by to byla škoda jater. Zároveň ale stav Kathryniných plic není tak špatný, aby se dostala na seznam čekatelů o nový orgán.

Jako naschvál se jí navíc před několika týdny se jí stala nepříjemná věc. Když se vracela na svém kolečkovém křesle domů, chtěla v jednu chvíli vstát a kousek dojít. Byla ale natolik zesláblá, že upadla a to přímo na obličej.

„Nejdřív jsem byla v šoku,“ uvedla, „myslela jsem si, že bude stačit, když se vrátím domů a dám si na to pytlík s ledem.“ Za pár dní se jí ale obličej hrozivě vybarvil. „Jeden z mých doktorů mi dokonce řekl, že vypadám jako mýval, což mě moc nepotěšilo,“ dodala Kathryn. Hrozivé zranění bylo způsobeno pádem a Kathryninou nemocí. Ale ani to jí nesebralo chuť do života. Vyfotila se a fotky sdílela na twitteru. Na jedné si dokonce pod oko napsala "F*ck cancer" (doslova: Se*u na rakovinu).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

deratizator ( 24. srpna 2014 22:21 )

co to meleš feťáku?

deratizator ( 24. srpna 2014 22:11 )

imbecile

Zobrazit celou diskusi