Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další sestra kriminálnice! Doktorům pořizovala pervitin!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: dce - 
24. srpna 2014
07:00

Psychiatři v Dobřanech měli zvláštní představu o tom, jak vypadá taková lékařská služba. Pověřili jednu ze sester, aby jim obstarávala pervitin. Prý aby je práce víc bavila. Sestra je teď na dlažbě a doktoři zůstali bez potrestání. Podle zákona byli totiž v normě.

O šílené kauze informoval server novinky.cz. Celá věc se provalila letos v první čtvrtině roku. Zdravotní sestra (34) sháněla svým dvěma nadřízeným lékařům na psychiatrii drogy. Sama je dlouhodobu uživatelkou pervitinu – bere ho už sedmnáct let. Mužům prý obstarávala asi jeden gram za měsíc, po dobu osmi let! „Dopomohla jsem kamarádům k tomu, aby byli pár hodin šťastní,“ vysvětlila.

Dvojici lékařů totiž už od nástupu jejich práce nebavila, doslova ji nenáviděli. Pervitin šňupali, aby měli více radosti ze svého povolání. A celou tu dobu si nikdo ničeho nevšiml. Primářka sice občas vtipkovala, že jsou doktoři nějací divní, že má pravdu jí ale nenapadlo. „Když byli pod vlivem, tak vyloženě neblbli. Spíš naopak, vyzařovala z nich energie, prostě cokoliv v tu chvíli dělali, je bavilo. Ve spojení s drogami to bude znít divně, ale v tomhle byli oba docela zodpovědní,“ prohlásila sestra v rozhovoru pro novinky.cz.

Zodpovědnost ale vypadá jinak – nikomu by se asi nelíbilo, aby ho ošetřoval lékař se závislostí na drogách, navíc v danou chvíli pod vlivem. Je téměř neskutečné, že se po celých osm let nikomu nic nestalo. Podle slov sestry byl jeden z lékařů více opatrný a chtěl po ní, aby ho hlídala. Měla ho na zvláštní chování upozornit. Nic takového ale podle ní nebylo nikdy potřeba.

Příběh má zvláštní závěr – celou věc policisté odhalili, když policie zadržela vařiče drog, který bydlel u sestry v bytě. Ten doslova napráskal jí i dva lékaře. Sestru obvinili, propustili a ona je teď bez práce. A co ti dva doktoři? Přiznali se, ale protože byly jejich dávky v toleranci množství pro vlastní potřebu nic se jim nestalo. Málem by mohli i nadále pracovat v nemocnici – při náhodné kontrole ale měli pozitivní test na drogy.

jamest ( 25. srpna 2014 12:30 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

patyk ( 24. srpna 2014 13:30 )

a že nejde....šikovní.kdo umí,ten umí..

tenzmrtodvedle ( 24. srpna 2014 11:16 )

Meli by jim nakopat ***e vsem trem. At si kazdej uziva co chce ve svem volnem case,ale zfetovanej v praci? To by jsem urcite chtel,aby zfetovany fetak "lecil" nejakou moji blizkou osobu .

elssa... ( 24. srpna 2014 11:15 )

A co na to pan ministr zdravotnictví? Jinak vyhazet i vedení blázince, někdo tam má teplej pelech až do duchodu, a je mu všechno jedno, doktorum a všem takovým dělat aspon jednou tydne test na drogy, osobne znám taky sestru co bere pervitin a dělá v plzenským špitále, takovejch bude, pak se nedivme že vraždí pacienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Policie už by něco měla dělat s dealerama drog, a měl by být zákaz užívaní, nikdy to nepřineslo nic dobrýho,

.abcd.abcd. ( 24. srpna 2014 11:04 )

Chceš mě? Hopsík trtká s tigress a já jsem tím pádem volný jako pták

Zobrazit celou diskusi