Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná Eva, která si údajně najala vraha manžela, je na svobodě

Eva si objednala vraždu manžela za 1,375 milionu Kč. Zjednaný vrah si ale vše rozmyslel.
 (Autor: Nový Čas/Reprofoto TV Markíza)
Autor: Slávka Červená - 
22. srpna 2014
16:39

Šťastná včera byla matka Evy (32), rozené Zámečníkové, ze Strání na moravsko-slovenském pomezí. Její dceru, která čeká miminko, včera nejvyšší soud v Bratislavě propustil z vazby. Tam pro plánovanou úkladnou vraždu manžela Ludovíta strávila sedm měsíců.

Na rozhodnutí Eva čekala ve vazební nemocnici v Trenčíně. Nejvyšší soud rozhodl v její prospěch dnes dopoledne. Celá její rodina i Straňané považují obvinění za nesmyslné. „Někdo to na ni pěkně narafičil. Údajně to udělala, aby získala majetek a peníze. Ale kde kdo ví, že to ona si dobře vedla v podnikání a její manžel neměl plat nic moc,“ řekla jedna ze sousedek.

Obžaloba Evu viní, že si najala kamaráda Martina, aby manžela zabil. Když nesehnala zbraň, měl ho s komplicem omráčit paralyzérem a pak uškrtit. Martin je v případu jediný svědek, který údajně vše ohlásil policii a řekl, že měli být zavražděny ještě další osoby.

Eva přijela k rodném domu bílým bavorákem. Nejdříve vystoupila její matka. Pak rychle ona z místa řidiče. Štíhlá s bříškem pospíchala a s nikým nepromluvila. Podle rozhodnutí soudu bude nyní bydlet s matkou ve Strání. Do domu v Chocholné na Slovensku, kde dříve s manželem Ludovítem žila, nesmí. K Ludovítovi, který pracuje n ministerstvu obrany, se nesmí ani přiblížit.

„Nechte ji teď v klidu, který potřebuje. Je šťastná, že je doma. Vyzvedl jsem ji ve vazební nemocnici. Za měsíc bude rodit,“ řekl její bratr Martin (38), který nosil z kufru svého svozu tašky s Evinými věcmi. Na dotaz Blesku, zda čeká dítě s manželem nebo milencem, odpověděl: „To se musíte zeptat jí."

Podle jeho slov nebyla Eva ve vazbě z důvodů ovlivňování svědků či útěku, ale kvůli pokračování v páchání trestné činnosti. „Důvody již pominuly. Když je v osmém měsíci těhotenství, těžko bude někde něco páchat. Navíc vše je naprostý nesmysl. Počkejte si na soud. Nařízený ale ještě není,“ dodal.

azbuka ( 23. srpna 2014 07:21 )

A ty ne co, kašpare, jentakjen.

azbuka ( 23. srpna 2014 07:21 )

Taky jedna z možností.

setroseuros ( 23. srpna 2014 02:03 )

a co kdyz si to vse na ni vymyslel manzel a pritelem , aby se ji poholne zbavil?! Nemusel by pak byt pripadnej rozvod ,ani deleni majetku kdyby dostala dozivoti za planovanou vrazdu!

kari1 ( 22. srpna 2014 21:45 )

Neviem, kde je pravda. Každopádne je na tomto prípade divný rýchly sled udalostí: v novembri minulého roka sa zoberú, v januári tohto roka podľa všetkého Eva otehotnie, pričom manžel otcovstvo zapiera a vzápätí je obvinená z prípravy vraždy manžela ...

tigrusenko ( 22. srpna 2014 21:13 )

Ty uvěříš kdejaké pohádce. Pro tebe je Blesk jako dělanej.

Zobrazit celou diskusi