Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svět v roce 2020 podle teroristů: Česko má sousedit s Islámským státem!

Autor: mb - 
26. srpna 2014
07:40

Hranice mezi státy zmizí! Slováci budou žít pod bičem teroristů, Češi budou s muslimským územím »jen« sousedit – a pozor, to vše již v roce 2020! Aspoň tak si vše malují džihádisté z organizace Islámský stát (IS)…

Řecko, celý Balkán, Krym, Maďarsko, Rakousko a Slovensko – tam všude má vlát černá vlajka islámský fanatiků! Španělsko s Portugalskem budou zcela vymazány z mapy, celý poloostrov ponese název Andalusie. Podobný osud čeká několik desítek zemí v Africe a Asii. I když se můžeme bizarním snům teroristů smát, jejich činy nelze brát na lehkou váhu.

IS má na svědomí nespočet vražd, únosů a znásilnění v Sýrii a Iráků! Americký prezident Barack Obama (53) proto varuje: „Pro Islámský stát není ve 21. století místo! Vlády a státy Středního Východu musí tuhle rakovinu vykořenit, aby se nešířila dále. Teroristé prohrají, protože budoucnost patří těm, kteří budují a ne ničí. Svět je utvářen lidmi jako James Foley, ne fanatickými vrahy…“

kukuku ( 12. září 2014 12:21 )

Je třeba vymlátit všechny tyto náboženské fanatiky včetně zabibola a jemu podobných a ne jim ještě strkat majetek církevními restitucemi. Kdo ví, co se z toho daru od Klause, Nečase a Schwarzenberga pořídí.

tipr ( 4. září 2014 03:16 )

Tohle je určitě z dílny made in usa , tam ani nevědí kde leží Česko a co to vůbec je . Oni si vůbec myslí že Amerika je v Evropě což je častečně pravda ale jako okupanti.

kuniksicht ( 4. září 2014 00:06 )

zajimave je to, ze ISIS resi Amici a ostatnich statu, zejmena v EU jako by se tenhle problem netykal. "Rusky"Krym si narokuje ISIS. faktem je, ze tihle islamisti ziji ve stredoveku, nevazi si zivota. nevedi vubec nic o demokracii, o svobode. jsou zblbli svym nabozenstvim, uznavaji jen sariu a nic jineho. proto rikam uz dlouho dobu, ze nabozenstvi- jakekoliv je jen jeden veliky podvod na lidi aby se s nimi lepe manipulovalo. bude je tezke porazit....maji zbrane ktere sebrali vojakum, s nekterymi se k nim sami pridali.

itartas ( 26. srpna 2014 21:18 )

Mimochodem by mne velmi zajímala mapa světa, jak si ji představují vyvolení v Bilderbergu...všichni ti špinavci co se tam tajně léta scházejí a jednají potají o tom co komu bude patřit a kolik gojímů bude komu sloužit.

itartas ( 26. srpna 2014 21:15 )

Tomu by věřil fakt jenom idiot!

Zobrazit celou diskusi