Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodinné prokletí: Terezka spáchala sebevraždu jako její maminka

Autor: ua - 
22. srpna 2014
05:39

O rodinném prokletí mluví přátelé a známí v souvislosti s tragickou smrtí Terezky S. (15), která kvůli nešťastné lásce skočila ze střechy Dětského domova v Mostě. Sebevraždu totiž spáchala před lety i její maminka.

Podle přátel to neměla Terezka lehké. Po smrti matky ji i její sestry vychovávala babička. Terezka byla nadaná na sporty, dařilo se jí ve florbalu i stolní tenisu, školu ale nebrala příliš vážně. „Byla chytrá. Raději si ale nechala dát čtyřky, než by se učila,“ řekla učitelka, která ji znala.

Právě ve škole poznala Terezka i svou osudovou lásku, Dominika. Chodili do stejné třídy. Neměl na ni ale dobrý vliv. Byl to průšvihář, který kvůli svým problémům pobýval dokonce i ve výchovném ústavu. Za trápení, které prožívala, když ji nechal, podle lidí z jejího okolí, nestál.

Do dětského domova odešla Terezka dobrovolně. Chtěla mít klid, bohužel ho tam ale nenašla. V úterý dopoledne vylezla oknem na střechu a skočila.

Přátelé i rodina ji teď oplakávají. Její sestra se s ní velmi dojemně rozloučila na sociální síti. „Ted už se máš dobře u maminky a miminka. Vzpomínáme. Chybíš nám,“ napsala mimo jiné.

dyskrymynacjia ( 22. srpna 2014 09:33 )

To je divné, sám píšeš jako mentálně narušený kripl a druhým nerozumíš?

dyskrymynacjia ( 22. srpna 2014 09:25 )

jistě, jak jinak, debile mňau

sundayskid ( 22. srpna 2014 09:18 )

A co na to personál?Oni nehlídají ta děcka?Jak se ta holčina mohla bez všimnutí dostat na tu střechu?Je to smutné,škoda mladého života R.I.P

slecinka08 ( 22. srpna 2014 09:00 )

 Je miciska docela lito její rodiny

abcd.adcb ( 22. srpna 2014 09:00 )

Drž hubu, kriple!

Zobrazit celou diskusi