Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Terezka skočila ze střechy kvůli klukovi: Pád z 8 metrů nepřežila

Autor: ua - 
20. srpna 2014
13:56

Obrovskou bolest prožívá rodina Terezky S. (15) z Mostu. Dívenka v úterý skočila ze střechy tamního dětského domova. Těžkým zraněním v nemocnici ještě ten den podlehla. To vše kvůli klukovi.

Terezka byla šikovná, pohledná dívka. Měla přátele, dvě sestry a babičku, která je po smrti jejich maminky vychovávala. Podle učitelky, která ji učila, byla sportovně nadaná. Svou školu úspěšně reprezentovala ve stolním tenise. Neunesla ale problémy, které jí přinesla první velká láska. Mladík, který se s ní rozešel, jí totiž podle jejích blízkých nedal pokoj. Neustále ji prý trápil.

Do dětského domova odešla Terezka dobrovolně. Byla tam krátce, zhruba 14 dní, nebyly s ní žádné problémy. Přesto se stalo něco, co ji dohnalo na střechu dětského domova. Podle svědků vylezla oknem přes spojovací střechu. Spolubydlící se jí pokusila ještě zachytit a stáhnout zpět. Terezka se jí ale vytrhla a skočila. Při dopadu si těžce poranila hlavu.

„Byla k nám transportována vrtulníkem ve velmi vážném stavu. Byla okamžitě operována, přesto ještě ten den svým zraněním podlehla,“ uvedl mluvčí ústecké Masarykovy nemocnice Jiří Vondra.

Rodina i přátelé se teď s Terezkou loučí na sociálních sítích. Stále nemohou pochopit, co se to stalo a jen těžko se s tím vyrovnávají.

andorea ( 20. srpna 2014 20:14 )

Blbě jsem to napsala. Mělo být: Kde tak asi maminka byla, když je v článku napsáno, že maminka holčičky je po smrti?

andorea ( 20. srpna 2014 20:12 )

Kde tak asi maminka byla, když zemřela?

marlen52 ( 20. srpna 2014 19:14 )

bože holka hloupá pro jednoho kluka.ještě by jich bylo.

japos22 ( 20. srpna 2014 18:46 )

Možná měla těch problémů víc a někdy stačí mít někoho, komu může věřit.

slider ( 20. srpna 2014 18:46 )

Mela 15. Mela se ucit, a ne se ku*vit. Kde byly rodice?! http://www.katolik.cz/

Zobrazit celou diskusi