Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka ho postrádá už dva měsíce: Neviděli jste ho?

Mladík je pohřešovaný od 18. srpna
 (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
20. srpna 2014
09:28

Na Benešovsku zmizel mladý muž – už dva měsíce ho jeho matka neviděla. Několik lidí ho ale spatřilo v období mezi začátkem července a 15. srpnem. Pak se vypařil jako pára nad hrncem, ale proč? A především kam?

Mladý Erik Brož (20) začal postupně přetrhávat jednotlivá pouta se svým okolím – nejprve zmizel z bytu, kde měl trvalé bydliště. Tam ho matka viděla naposledy začátkem července. Jeho přítelkyně ho naposledy spatřila 30. července, na facebooku se jí ozval ještě 10. srpna. Osmého byl viděn ve svém bývalém pracovišti, v restauraci ČESTR. Naposledy ho spatřila vrátná domu na Praze 7, kde přechodně pobýval – a to někdy mezi 13. a 15. srpnem.

Od té doby se po mladém Erikovi slehla zem. Jeho telefon je nedostupný, místa, kde se běžně pohyboval, neprokázala jeho přítomnost. Podle informací policie má ovšem mladík problémy s penězi – má dluhy a občas si zahraje hazardní hry. Je tedy možné, že se někde skrývá. Mohl ale i vycestovat do zahraničí, o čemž často mluvil. Erik je 180 cm vysoký, hubené postavy. Má krátké hnědé vlasy a hnědé oči. Obě předloktí má potetovaná.

Pokud máte jakékoliv informace, kde by se chlapec mohl pohybovat nebo jste ho dokonce spatřili, neváhejte se ozvat na policejní linku 158

Slavek ( 20. srpna 2014 09:51 )

A na Hlavnim nadrazi jste se divali?

Zobrazit celou diskusi