Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pátrání skončilo smutně: Hledaný Lukáš spáchal sebevraždu! Z nešťastné lásky

Autor: tp - 
19. srpna 2014
21:51

Nejhorší možný konec mělo hledání teprve 22letého Lukáše, který zmizel na začátku srpna. Naposledy se viděl se svou kamarádkou a pak nenávratně zmizel. Spáchal sebevraždu zřejmě z nešťastné lásky.

Podle přátel se Lukáš předtím rozešel se svou přítelkyní. Nejbližší se obávali toho nejhoršího. A to se nakonec potvrdilo. Vzal si fotografie své přítelkyně a spáchal sebevraždu.

"Lukáš mě opustil před dvěma měsíci. Nyní se ke mně chtěl vrátit. Řekla jsem mu, že bude lepší, když se na čas nebudeme vídat, abychom si to urovnali v hlavě a věděli, co opravdu chceme. On s pláčem odešel a pak zmizel," potvrdila expřítelkyně Lenka pro tn.cz. To byla zřejmě poslední slova, která si řekli a jeden z posledních rozhovorů, který kdy v životě vedl.

"Rád tančil. Slíbil mi tanec na mém maturiťáku,který mám teď v únoru," řekla Lukášova sestra Věra. To se ale už nemůže stát. "Vždycky chtěl být slavný. Měl mnoho kamarádů. Milovali jsme ho a je to vážně těžké, bylo mu teprve 22 let a vše udělal jen kvůli holce. Nikdy, ať nikdo neblbne kvůli holce, jsou jich tu miliony," pověděla nakonec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

petranemeth ( 20. srpna 2014 20:47 )

Mozna mel zabit ji..hrat si s cizim srdcem se nevyplaci......

buban ( 20. srpna 2014 10:30 )

Nedělejte to vůbec-ani kvůli všem. Bohužel máte pravdu v tom, že dnešní holky se zamilovávají hlavně do kreditních karet-a nejsou to vždy modelky, ale sebestředné, k sobě nekritické slepice. Tak uznejte sám-než něco takového...Jinak Vám velmi fandím.

pizzaoo ( 20. srpna 2014 09:07 )

Nechci nikoho kritizovat, ale tohle musel být fakt extra slaboch. Já kdybych si to měl hodit po každé nešťastné lásce, tak bych celej život nedělal nic jinýho než že bych se pořád dokola jenom zabíjel a zabíjel. Je mi 28 a v podstatě mě všechny celej život jen odmítají a o nějakým vztahu jako měl on, bych si mohl nechat jenom zdát. Tak kdo na tom byl hůř, já nebo on? Většina ženských jsou prostě bohužel vypočítavý namyšlený mrchy, který ví, že si můžou narozdíl od většiny chlapů vybírat a tak toho řádně zneužívají. Těch dobrých žen je jen pár a ty jsou zase často pro změnu šíleně ošklivé. Ono nakonec tou největší výhrou je být gay nebo bisexuál a nebo prostě žít do konce života v celibátu, jak fyzickém, tak i citovém. A nebo to prostě nevzdat nikdy a zkoušet to na ženské pořád dokola, ale pak není záruka že z toho jednou člověku taky nehrábne a nedopadne jako tento mladík. Sám už nad tím často uvažuju, ale mám za sebou těch zklamání nesrovnatelně víc než on. A pro všechny, co by snad měli potřebu psát, že se k ženám chovám jak prase a podobně, tak to není pravda. Já bych třeba ženskou nikdy nepodvedl a vztahu bych si vážil jako nikdo jiný. Jediné čím sem se provinil je to, že asi nejsem nijak zvlášť hezký a taky tím, že jsem introvert a trvá mi delší dobu než se mi pořádně rozváže jazyk. A proto musím být do konce života sám a nebo jedině s nějakou oblu.dou ( ale i ty si často vybírají ) či svobodnou matkou a na krku budu mít tři cizí haran.ty. Kdybych byl průměrná ženská, tak bych si vybírat mohl. Ženské jsou prostě většinou mrchy ale tohle co udělal on, je pitomost. Já bych to neudělal kvůli jedné jediné náně, ale kvůli všem.

dandova ( 20. srpna 2014 07:54 )

Slabingr.

abcd.adcb ( 20. srpna 2014 05:54 )

Asi i dole, když mu dala kopačky.

Zobrazit celou diskusi