Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nález hledače pokladů v Klánovickém lese: Vystřelil tuto kulku vrah?

Autor: Etienne Bláha - 
20. srpna 2014
05:37

Šok v Klánovickém lese! Na místě vraždy Denise B. (†33) našel hledač štěchovického pokladu, Josef Mužík, kulku. Na místo vyrazil po páteční policejní pátrací akci! Vystřelil projektil vrah?

Denis B. v půlce června pátral s detektorem kovu po lese. Vrah ho zastřelil a tělo zapálil! V pátek kvůli tomu policie vytvořila rojnici a celý les prohledala. Něco jí ale uniklo! „Během svého pátrání jsem poblíž místa činu našel malorážkovou kulku,“ šokoval hledač pokladů Josef Mužík.

Střela vraha?

Nepoškozený a poměrně nový projektil čekal na nálezce v zemi. „Byl špinavý. Mým klukům se zdálo, že je na něm krev,“ řekl Mužík. Podle něho by mohla střela pocházet z vražedné zbraně. „Policistům chvíli trvalo, než zjistili, že byl Denis zavražděn. A při větší ráži pistole by to zjistili hned,“ zdůvodnil své mínění. V podrobnostech pak zašel Mužík ještě dál. „Muselo jít o průstřel nějakou měkkou tkání, jestli kulka nebyla zdeformovaná,“ dodal.

Video Hledač pokadů na šel kulku na místě činu! - David Malík, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Co se v lese stalo?

Hledač pokladů Denis B. (†33) z Uzbekistánu byl v polovině června v lese na okraji Prahy zastřelen a tělo zapáleno. Mrtvolu našli kolemjdoucí. V souvislosti s tím policie udělala v lese velkou pátrací akci po člověku, který je zřejmě s vraždou spjatý.

zdenu ( 21. srpna 2014 07:29 )

přiživovat se na něči smrti...fuj jak sup

obluda.pb ( 21. srpna 2014 03:05 )

Mužík... a jeho kulky

eremita ( 20. srpna 2014 23:46 )

Neohlašoval slavný letitý mág Štěchovic na tento měsíc vyzvednutí pokladu? Chybička se vloudila, tak aspoň Klánovice. Dobrý, nedůvěryhodný. Zoufalý.

zdenu ( 20. srpna 2014 13:10 )

klidně tomu i uvěřim

zdenu ( 20. srpna 2014 13:10 )

Sedmilhář Mužik je tak zoufalej že už neví co by udělal.I děcko ví že malorážka při průchodu kartonem se zdeformuje.

Zobrazit celou diskusi