Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hledač pokladů Mužík: V Klánovicích zabíjeli gangsteři, zbavili se svědka!

Autor: Richard Veselý - 
19. srpna 2014
19:44

Velká páteční pátrací akce v pražském Klánovickém lese vyvolala spoutu dohadů, proč tu byl v červnu vlastně zavražděn hledač pokladů Denis B. (33). Svůj názor vyslovil i známý český hledač pokladů, který je především spojen s hledáním Štechovického pokladu, Josef Mužík. Podle něho byl Denis B., pocházející z Uzbekistánu, zavražděn gangstery!

Josef Mužík pátral po stopách hrůzného činu přímo v Klánovickém lese. „Tento les není z hledačského pohledu nijak zajímavou lokalitou. Je pravděpodobné, že zavražděného najali gangsteři na nalezení lupu, který byl na místě před nějakým časem ukrytý. Když se tak stalo, zbavili se ho jako nepohodlného svědka,“ řekl Blesku Josef Mužík.

Nalezl schránku?

Prostor, kde bylo ohořelé tělo v polovině června nalezeno, pečlivě Josef Mužík prohledal. „Podle toho, co jsem tady našel, byla ze země vykopána schránka asi 30 x 20 centimetrů. Mohla ukrývat uloupené šperky, nebo třeba luxusní hodinky uloupené nedávno  v Pařížské ulici,“ řekl hledač pokladů.

Video Hledač pokadů na šel kulku na místě činu! - David Malík, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Zametené stopy

Mužík na místě našel i další indicie. „Tam, kde zapálili tělo, nebylo žádné ohniště. Zřejmě prostě hodili zastřeleného na zem a polili benzínem, nebo jinou hořlavou látkou. Zbavili se tak pachových stop, podle kterých by je mohla policie identifikovat,“ řekl hledač pokladů.

Je to tvář zabijáka?

Z vraždy Denise B. podezírá policie tohoto muže. Podezřelý je neznámý zarostlý  muž, který se prý v oblasti Klánovic čas od času objevuje. Je nebezpečný a zřejmě ozbrojený.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vrahrychtar ( 20. srpna 2014 01:36 )

to vypada na Rumcajse

andrea666 ( 19. srpna 2014 21:26 )

 a pak ji sezral a potom se po lil a pak to znovu sezral,Panta rei

abcd.adcb ( 19. srpna 2014 21:15 )

Běž se léčit, úchyle!

abcd.adcb ( 19. srpna 2014 21:02 )

uloupit

abcd.adcb ( 19. srpna 2014 21:02 )

Asi netuší, že už není co uploupit.

Zobrazit celou diskusi