Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůzné utlačování jezídů v Iráku: Matky si řežou prsty, aby jejich děti mohly pít krev!

Autor: kat - 
16. srpna 2014
05:00

Nikomu nic neudělali, přesto musejí utíkat. Koho neumučí teroristé, zemře hladem či žízní. Nemají vůbec nic. Až tak zlá je situace Jezidů – menšiny terorizované v Iráku bandami fanatických islamistů!

Zhruba 200 tisíc nevinných Jezidů prchá před krutými teroristy, kteří plundrují jejich vesnice, znásilňují ženy a zabijí každého, kdo odmítne konvertovat k islámu. Podle OSN zabili jen letos nejméně 500 lidí, přičemž neváhají bezbranné uprchlíky mučit a pohřbívat zaživa!

A tak není divu, že chudí Jezidové popadnou jen to, co poberou, a utíkají k tureckým hranicím, kde tiše doufají, že k nim pomoc dorazí dříve než teroristé s nabitými samopaly. V nehostinné oblasti celé rodiny hladoví, podle OSN už nejméně 300 dětí zemřelo žízní! Zoufalé matky si dokonce uřezávají prsty a dávají svým dětem pít vlastní krev – jen aby je udrželi při životě! „V horách jsou extrémní vedra, lidé se skutečně kácejí jeden po druhém k zemi vysílením z hladu,“ řekl irácký uprchlík Tarík.

OSN už v Iráku vyhlásila stav nejvyšší nouze. Na irácké teroristy je bohužel krátká i místní armáda, která prosí svět o pomoc – a to nejen v podobě potravin a vody, ale také v podobě zbraní a vojáků. První posily už do Iráku vyrážejí i z Evropy.

dsmann ( 17. srpna 2014 13:47 )

O Vrtěti psem mě poučovat nemusíš ale než napíšeš znova obdobnou blbost, vzdělej se aspoň trochu v geografii obyvatelstva a dějinách osídlení, hloupý rejpale

avalon45 ( 17. srpna 2014 13:29 )

To je tvůj názor, já si myslím, že fanatické náboženství a negramotnost, je hnacím motorem všeho zla na světě. Malým dětem je od malička vtloukáno do hlavy, že Alláh je jediný bůh a že křesťani jsou jeho vrazi. Nedávno byl v tv záběr jak malá holka, kterou zranil v Gaze úlomek granátu říká, že si přeje aby všichni Izraelci byli zabití. Té malé holce určitě nikdo žádné peníze nedal. Tím však neříkám, že zbrojařská lobby v tom nemá taky prsty.

a-z- ( 17. srpna 2014 13:20 )

Koukni na Vrtěti psem a pak piš píčoviny...

avalon45 ( 17. srpna 2014 13:05 )

Ty kobylo, kdyby se tam Američani nenacpali, tak jsou klidní jezídi dávno po smrti a fanatici táhnou dál. Dokud ty debily někdo nezastaví a nepošle do kopru, tak za čas budeme v p***li všichni.

dsmann ( 17. srpna 2014 12:45 )

Zobrazit celou diskusi