Stovky policistů nyní prohledávají Klánovický les. Od čtvrté hodinny ranní hledají muže, který před dvěma měsíci zastřelil Denise B. (†33) a jeho tělo pak zapálil. V úterý policie zveřejnila identikit podezřelého muže, který by podle všech indicií mohl být možným pachatelem.

Dále také policie upozornila, aby se občané Klánovickému lesu pokud možno vyhýbali. Lidé tato upozornění však vytrvale ignorují, což není bezpečné. Existuje totiž reálná šance, že by se muž v okolí mohl stále pohybovat. Podle všeho je muž navíc ozbrojen. Z těchto důvodů po něm velké množství policistů, především kriminalistů, doplněné psovody, hlídkami na koních a vrtulníkem pátrá.

Klánovický les je v současné době neprodyšně uzavřen a ještě několik dalších hodin bude. Na místě je také tzv. velitelské vozidlo, které využívá speciální techniku, která zaznamenává již prohlídnutá území a policistům tak usnadňuje práci. Policisté mají v rojnici sotva půlmetrové odstupy, kolem poledne se k nim připojili i těžkooděnci speciální pořádkové jednotky se samopaly a služebními psy. Koho policie v lese opravdu hledá? Nebo se spíše máme ptát co? "Policie ho zřejmě vyhodnotila jako velmi nebezpečného jedince a má horkou stopu, kde by se mohl nacházet," informoval Blesk Andro Šándor.

Policie hledá muže snědé pleti, cca 40-45 let, asi 180 cm, svalnatý s upraveným plnovousem. Podle policistů jde o nebezpečného podezřelého se zbraní. Policie v okolí Klánovického lesa zadržela a opět propustila několik nevinných mužů podobných popsanému pachateli.