Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Povstalci na Ukrajině vystříleli autobus plný pravicových extremistů

Autor: max - 
14. srpna 2014
21:33

Proruští separatisté zmasakrovali autobus plný ukrajinských pravicových extremistů z Pravého sektoru. Nedali jim ani šanci vzdát se. Povstalci se však brání: "Tihle náckové nejsou lidi, jezdí na východ vraždit naše ženy a děti." Video autobusu plného mrtvých těl zveřejnili na internetu. Má to být varování pro všechny, kteří by chtěli přijet bojovat.

Pravý sektor na východě Ukrajiny bojuje po boku ukrajinské armády. Při přepadení autobusu prý rebelové zabili dvanáct lidí. Pravý sektor tvrdí, že při dnešním incidentu zaznamenal největší jednorázovou ztrátu od počátku povstání.

Povstalci v Doněcku informovali, že při posledním ostřelování města ukrajinskou armádou zahynuli nejméně tři lidé. Zasaženo prý bylo deset obytných domů a také jedna z nemocničních budov. Město, které je z velké části bez dodávek elektřiny a plynu, je v obklíčení. Armáda oznámila, že se připravuje na poslední fázi osvobození Doněcka od rebelů.

Pozor! Záběry na videu proruských separatistů, mají sloužit jako varování pro všechny, kteří by chtěli pravicové extremisty následovat a jsou velmi drastické.

pepatiso ( 15. srpna 2014 22:53 )

hele,bibole,každý není jako ty!

turan ( 15. srpna 2014 20:21 )

itartas!Chcel by som si tiež zarobiť!Koľko ti eštebák Putin platí a kde sa mám prihlásiŤ!

zabibol ( 15. srpna 2014 20:20 )

www.parlamentnilisty.cz-komunisticko-estébácká prolhaná žumpa.

zabibol ( 15. srpna 2014 20:19 )

Putlerovi vrazi se činili. Skuteční hrdinové. Hlavně mrtvoly stačili obrat o všechny cennosti. Stejně jako když tyto ruské hyeny sestřelily civilní letadlo. Braly všechno co se dalo zpeněžit. Ostatně pamětníci vzpomínají jak chodili rusáci v 1945 a požadovali:mašinku(kolo), davaj časy(hodinky) a děvočky. Když lidi děvočky neschovali, tak je tito ruští taky osvoboditelé bezohledně zprznili.

pepatiso ( 15. srpna 2014 17:42 )

http://politikus.ru/video/26948-evropa-smotri-kak-tebya-budut-ubivat.html

Zobrazit celou diskusi