Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Grázl z BMW jde do vazby! Děsivý pohled muže, který autem zabil Marušku (†21)

Autor: Pavel Schuster, ljš - 
8. srpna 2014
10:05

Oči zabijáka! Policisté dnes konečně předvedli před soud Marka P. (24), který v úterý svou zběsilou jízdou zřejmě pod vlivem návykových látek, zabil jedenadvacetiletou Marušku Č. S grázlem, který je zvyklý, že mu všechno projde, soudce slitování neměl a poslal ho do vazby.

Je za mřížemi! Vyšetřovatelé díky pečlivé práci, jejímž výsledkem je spis o 180 stranách, dokázali přesvědčit soudce, že Marek P. patří za mříže. V jednací síni strávil jen několik minut a pak ho eskorta převezla do pankrácké vazební věznice. Soudce uznal jeden ze tří vazebních důvodů. Podle něj je obava z možného ovlivňování svědků.

První testy sice u Marka P. po patnácti hodinách na útěku nepotvrdily alkohol ani drogy, přesto byl obviněn ze zabití pod vlivem návykové látky. Policisté totiž mají celou řadu svědectví, která to dokládají. A nasvědčují tomu i skutečnosti, které se o noci, jenž tragické jízdě předcházela, podařilo zjistit Blesku.

Tu popsal taxikář, který Marka i jeho kamarády vezl z hospody, a servítky si rozhodně nebral. „Partička namachrovaných frajírků!“ řekl o nich.

Video  Soud poslal zabíjaka z BMW do vazby!   - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Z nonstopu na privát a pak pro auto

Je úterý, lehce před třetí ráno a u nonstopu na pražském Andělu se handrkují tři výrostci. Mezi nimi i Marek P. (24), řidič už známého černého bavoráku. „Tahali ho (Marka P. – pozn. red.), máš narozeniny, pojď, jdeme za holkama,“ popsal Blesku tahanici taxikář. Právě ten partičku tří očividně dobrých kamarádů vezl z Anděla do blízkého privátu. Za holkami!

A asi úplně dobrý pocit z toho neměl. Nejvíc podle něho byli opilí právě kamarádi Marka P., ovšem ani on nebudil důvěryhodný dojem. „Oni vzadu měli pořád silácké řeči. Že nikomu nevěří, že jeden byl dokonce v kriminále. Že kdyby mu někdo šáhl na kamaráda, tak je ochotný ho zabít,“ popisuje taxikář Markovy »namachrované« kamarády.

Po asi čtvrthodinové jízdě vystoupila partička kamarádů v čele s MarkemP. a černým psem z taxíku v ulici U Kavalírky. „Peníze mi hodili na sedačku, ale ještě měli nějaké řeči. Do konfliktu jsem nešel, byl jsem rád, že jsem se jich zbavil,“ říká taxikář. Jenže z tamního privátu, kam měli namířeno, je vyhazovač vypoklonkoval.

Prý kvůli Markovu psovi. Pak už zřejmě jejich cesta vedla k Markovi domů. Autem je to jen 7 minut. Tam si později vyzvedli auto a vydali se na jízdu smrti. Ta skončila na náměstí Kinských. Tragicky! Pod koly černého bavoráku zemřela Maruška (†21)

Video Zprávy: Zabiják z BMW v poutech! A odkaz synovce (†14) Ester Janečkové - Blesk TV
Video se připravuje ...

paxinka ( 11. srpna 2014 14:46 )

Nechápu, proč hned nadáváte druhým... sám jste a na druhé svádíte ;-)

paxinka ( 11. srpna 2014 14:44 )

Nechápu, proč hned nadáváte druhým... sám jste a na druhé svádíte!

rambajs ( 10. srpna 2014 11:06 )

... tvůj nick souhlasí. Neplánované zabití byste vyřešili vraždou.

rambajs ( 10. srpna 2014 11:02 )

nevím, jak to máš ty, já na své narozeniny nechlastal snad nikdy... Ale to není podstatné. Jestli on pil, tak mu na to přijdou i po pár dnech, tudíž se z toho nevykroutí. To je to poselství co většina z vás nedokáže rozšifrovat. Byl bych radši, kdyby tu mohl každý napsat: já jsem nikdy neřídilpod vlivem čehokoliv. Protože tři lidi ze čtyř tohle napsat nemohou. Ani já ne. Patřím jen k těm, co měli to štěstí. že nestáli ani najedné z těch stran.

rambajs ( 10. srpna 2014 10:55 )

...jseš magor, jestli si tohle myslíš. Nehájím jej, hájím všechny, kterým se tohle může stát dnes, zítra, kdykoliv. Dnes jste všichni machři, kteří by neutekli, ale dokud se to nestane, nikdo z vás neví jak se zachová. Polovina z těch hrdinů tady by zdrhla taky. Nikdo není schopen předvídat své reakce v tak vyhroceném okamžiku. Nehledě na to, že tři čtvrtiny z Vás mají zkušenost z alkoholem za volantem. Odlišují se od těch dvou pouhým štěstím....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání