Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zdrcený přítel dívky, kterou zabil Marek P. v BMW: Odvezla ho záchranka!

Autor: red - 
6. srpna 2014
11:20

Ráno před pátou hodinou odešla jeho přítelkyně na autobus. Když stála na zastávce, smetl ji svým luxusním BMW Marek P., který tu noc slavil své 24. narozeniny. Na fotografiích z místa činu je vidět mladý muž, oblečený celý do černého s batohem na zádech, jak sedí zhroucený na lavičce na náměstí Kinských. Policie mu zřejmě právě sdělovala, že obětí je jeho dívka. Muž se následně zhroutil...

Užívali si léta, možná plánovali společnou budoucnost. Plány jim svým brutálním činem nadobro zpřetrhal nezodpovědný řidič Marek P., který svým vozem smetl jeho přítelkyni ze zastávky. Místo aby jí pomohl, zbaběle utekl do Kinského zahrad. Měl s sebou i svého bojového psa. Život se mladé dívce snažili zachránit nejprve kolemjdoucí, pak přivolaní záchranáři.

„Posádka záchranné služby byla na místě velmi rychle, ale i přes okamžitou pomoc žena podlehla devastujícím zraněním,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Pro mladého muže to byl obrovský šok, nedokázal se ubránit slzám. Musel si utírat uplakané oči. Utěšovala ho i jedna z policistek, která zasahovala na místě tragédie. Mladého muže pak také doprovodila do sanitky, kde mu zřejmě dali něco na uklidnění. Vůz záchranné služby pak mladíka odvezl.

Řidič černého BMW s prominentní značkou, které dlouho stálo na náměstí Kinských, než ho odtahovka odvezla, byl na útěku 15 hodin. Pak se sám přihlásil na policejní služebně, kde mu provedli testy na přítomnost alkoholu a drog v těle. Výsledky byly negativní...

jity ( 7. srpna 2014 10:51 )

Děkuji adminům za smazání diskuze u fortyn. Je sice pravda, že já vůči ní nedokáži být slušná, ale ona tady špinila památku mladé dívky, která zemřela pod koly nezopovědného řidiče.

dobrotka ( 6. srpna 2014 15:49 )

Hm .... to se bude brat, ze vysledky testu na navykove latky byl negativni??? No pochopitelne, po 16 hodinach uz mu vse vyprchalo. A co v dobe incidentu? On jel z oslav svych narozenin a ze by nic nepil?

abcd.adbc ( 6. srpna 2014 14:04 )

Vyčkáváš, co, nenápadná

abcd.adbc ( 6. srpna 2014 13:59 )

ji radíš a flákneš překlep , se poser

abcd.adbc ( 6. srpna 2014 13:58 )

Koho máš na svědomí ty???? že píšeš jako hovado

Zobrazit celou diskusi