Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabiják z bavoráku je už v chládku!

5. srpna 2014
22:02

Tíhu černého svědomí Marek P., muž, který v úterý ráno svým luxusním vozem ukončil život mladé dívky, už neunesl a sám se večer v osm hodin přišel nahlásit na policii. K tlaku na jeho osobu přispěli kromě médií i lidé, kteří bombardovali sociální sítě.

Marek P. se údajně opilý, možná i zfetovaný řítil v brzkých ranních hodinách ulicemi pražského Smíchova. Jeho cesta skončila jen pár metrů od Kinského zahrad. Bohužel, spolu s Markovou cestou skončil i život mladé dívky, kterou srazil svým BMW. Z místa činu zbaběle utekl, ačkoliv bylo v blízkosti několik svědků.

Na útěku ovšem nebyl dlouho. Kolem osmé hodiny večerní se přišel udat na policejní stanici. Zde byl okamžitě podroben dechové zkoušce na alkohol a testu na drogy. Oba vyšly negativní, dá se ovšem předpokládat další vývoj. Jeho řízení v opilosti totiž potvrdil očitý svědek nehody. Bližší informace zatím nejsou známy. 

Video Zprávy: Co skrývá zabiják z BMW? A Hrůza už brnká na kytaru! - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

popocatepetl ( 6. srpna 2014 13:25 )

Pořád stejná banda. Dědeček byl normalizační komunistický politik, dokonce ministr hutnictví a těžkého průmyslu, nositel Řádu Vítězného února... Rodina podobná jako u Rázlů. Staří komouši vychovali novodobé zloděje, beztrestné dealery drog a zabijáky.

popocatepetl ( 6. srpna 2014 13:23 )

O tátových firmách si v živnosenském a obchodním rejstřáku ořečtete dost. Bohatství není vždy v tom, jestli má vělké zisky (ty on asi nemá), ale jestli má kamarády, kteří mu dají úvěry (´V případě neschopnosti splácet pošle firmu do konkurzu, no a co?´) a kolik má vlivných známých. Dodavatel zařízení barů a restaurací, kterému v r. 89 bylo 33 a jehož otec byl normalizační komunistický politik, dokonce ministr hutnictví a těžkého průmyslu, nositel Řádu Vítězného února, má bohužel asi po bývalých estébáckých strukturách známých dost, pražské bary a restaurace byly těmi strukturami prošpikované). Takže uvidíme, jaký vliv mají ještě dnes.

popocatepetl ( 6. srpna 2014 13:11 )

Dávno to znají, dávno to běžně uplatňují!

popocatepetl ( 6. srpna 2014 13:10 )

Vazby na ODS měl v době, ky ODS v Praze vládl. Teď má vazby na stranu Pražané, možná i na Pro Prahu a pravděpodobně i na členy ANO v Praze.

popocatepetl ( 6. srpna 2014 13:05 )

Soudce doufá, že zabijákův tatík nebude šetřit...

Zobrazit celou diskusi