Zdeněk P., otec zbabělého zabijáka Marka, jak uvedl redaktorovi tn.cz, o nehodě dlouhé hodiny nic nevěděl. Fakt, že jeho syn roste pro kriminál, ale Markův otec tušil. Z kdysi nadějného fotbalisty se pomalu ale jistě stal frajer, který si myslel, že mu všechno projde.

Marek P., který v úterý časně ráno srazil a zabil mladou dívku na zastávce poblíž Švandova divadla v Praze, z místa činu okamžitě zbaběle utekl. Hrával fotbal za pražský Motorlet, pak se ale něco zlomilo a Marek začal žít úplně jiný život. Život plný alkoholu, drog a frajeření. Začal se pohybovat mezi feťáky. Policií byl dokonce zadržen. Podle našeho zdroje dokonce za dealování drog!

„Byl to vždy namyšlený blbec,“ říká známý Marka P. Na svůj profil na facebooku se dokonce nebál přidávat fotografie, na kterých užívá drogy, jede rychlostí 260 km v hodině, popřípadě sprejerstvím ničí cizí majetek. Na jedné fotografii dokonce jeho bojový pes běží proti skupině židů. V popisku k fotce píše přímo: „Asa prohani na stalinovy partu zidu jeden zdrhal jak usain a ostatni se mohli pochcat smichy,:DDDDD.“ Jeho přátelé ho v komentářích jen podporují. Jeho rasistické komentáře se objevují na mnoha fotkách.

Ničím se prostě netajil. Myslel si, že se z něj stal ten nejdrsnější občan Smíchova. Nic mu očividně nebylo dost. Den po svých čtyřiadvacátých narozeninách ale překročil linii. V opilosti a možná i pod vlivem návykových látek svým luxusním vozem BMW srazil mladou ženu. Z místa činu okamžitě utekl i se svým psem do blízkého parku. Patnáct hodin se skrýval, než se sám přihlásil na policii.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Co skrývá zabiják z BMW? A Hrůza už brnká na kytaru! redakce Blesk.cz