Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívka (†17) si vzala do vany tablet, zabil ji proud!

Dívku zabil iPad, který si vzala do vany - ilustrační foto
Dívku zabil iPad, který si vzala do vany - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
5. srpna 2014
08:37

Dřív lidé do vany ulehali k relaxaci s knížkou nebo časopisem, dnes jim je to málo a často si berou s sebou mobil nebo dokonce tablet! Mnozí však netuší, že tím riskují svůj život! Mladou ruskou studentku žurnalistiky vášeň pro moderní technologii zabila!

„Zařízení spadlo do vody a v důsledku toho dívka zemřela," oznámily úřady. Podle novinářské verze koupající se dívka prý zrovna tablet nabíjela - a prodřený kabel se dostal do vany.

"Nic jsme neslyšeli, jen jsme si všimli, že Káťa je dlouho pryč. Šla jsem se podívat do koupelny a našla ji, úplně bledou, jak leží ve vodě. Plaval tam i její počítač," řekla dívčina teta listu Moskovskij komsomolec.

Podle deníku Jekatěrinu zrovna přijali na fakultu žurnalistiky. Prý se tolik snažila být neustále v obraze, že s tabletem absolvovala i koupele. Vyšetřovatelé předpokládají, že dívku elektrický proud tak ochromil, že ani nemohla si zavolat pomoc. Po vytažení z vany ještě dýchala, ale zemřela v okamžiku, kdy přijela záchranná služba.

Podle internetového listu Gazeta.ru se dva podobné případy odehrály letos v únoru a loni v prosinci na Sibiři, oběťmi svých elektronických společníků se stali mladík a muž. Zpravodajský server newsru.com podotkl, že kvůli takovým tragédiím v Číně spustili mezi nezletilými hotovou kampaň s názornými ukázkami, proč není vhodné si brát do vany mobil, tablet či počítač.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

prycsvladou ( 5. srpna 2014 13:31 )

a já myslel že rus přežije všechno

prycsvladou ( 5. srpna 2014 13:30 )

  to je opravdu bl-bka teda byla

e.44 ( 5. srpna 2014 12:52 )

přesně tak

krhounek84 ( 5. srpna 2014 11:40 )

Páááni podle Blesku může v Rusku zabíjet i 5v nabíječka... nj v Rusku je všechno lepší Bohužel realita je taková, že si tam vzala notebook, viz - "Plaval tam i její počítač" takže jí nezabil TABLET ale klasickej noťas, kterej potřebuje 220V...

danda5 ( 5. srpna 2014 11:08 )

Mela si vzit robertka pizda a ne tablet kord kdyz je Obama na rusaky nasrany kdovi jestli to neudelal on bo nejaky Ukacka

Zobrazit celou diskusi