Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drastické video: Chlapec (11) chtěl v zoo pohladit tygra, zvíře mu ukouslo ruku!

Chlapec si chtěl pohladit tygra. Šelma mu skoro urvala ruku.
Chlapec si chtěl pohladit tygra. Šelma mu skoro urvala ruku.  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, lm - 
3. srpna 2014
08:22

Nezodpovědnost rodičů vedla k obrovskému neštěstí v brazilské zoo. Otec ignoroval zákazy a nechal svého syna, aby si šel pohladit tygra. To se chlapci stálo málem osudným.

Chlapec byl v zoologické zahradě se svým mladším bratrem a otcem. Právě otec je podle všeho viníkem neštěstí, které stálo jedenáctiletého chlapce kus ruky. Právě on totiž nedbal bezpečnostních pokynů a svého syna přenesl přes bezpečnostní plot, aby se podíval na tygra zblízka.

Jedenáctiletý chlapec chtěl prý šelmu pohladit a nakrmit kusem masa. Jenže tygr na dítě zaútočil a téměř mu utrhl pravou ruku v rameni. "Šel jsem kolem a viděl otce, jak utíká s klukem, kterému bezvládně visela ruka. Byl v šoku, mluvil nesmysly a křičel, že umře. Zavolal jsem záchranku," řekl jeden ze svědků hrůzného incidentu.

Policie po neštěstí zatkla nezodpovědného otce a vyslechla ho. Posléze byl propuštěn, aby mohl být se svým synem v nemocnici. Tomu lékaři museli kus zraněné ruky amputovat. Podle ošetřovatelů je tygr jménem Hu jindy jeden z nejroztomilejších v jejich zahradě.

lobotom ( 5. září 2014 01:06 )

Příroda to právě zařídila velmi chytře. Kdo si neumí své děti vychovat, tomu jsou přirozeným výběrem odstraněny. A staří jedinci, kteří se už nemohou rozmnožovat, jsou také odstraněni, aby zbytečně nespotřebovávali potravu těm reproduktivním.

nicol30 ( 3. srpna 2014 14:50 )

ten tygr byl vysloveně rozčilený a on ho ještě skrz plot hladí a dráždí. byla jen otázka chvilky kdy k tomu dojde. a otec který to ještě natáčí by zasloužil pár facek a zavřít k tomu tygrovi. to je rodinka fakt. i mladší děti mají víc respektu k těmto tvorům než 11. let. a vědí že se nemají strkat ruce, ještě skrz mříže

szyslak ( 3. srpna 2014 12:24 )

Chlapec byl prevezen do pavilonu jedovatych hadu.

prycsvladou ( 3. srpna 2014 12:06 )

 bože někteří rodiče jsou uplne debilni

evita5555 ( 3. srpna 2014 11:00 )

Tie zvieratá mali božskú trpezlivosť. Ak som dobre porozumela, najskôr dráždil leva, ten bol od neho múdrejší a vykašlal sa naňho. tak si začal s tigrom, ale ten už také dobré nervy nemal, ale keby som bola v klietke ja, tak mu odkúsnem tú jeho sprostú palicu, taký veľký chlapec by mal vedieť, že to čo robí je veľmi nebezpečné, ale hlavne to mal určite vedieť jeho foter.

Zobrazit celou diskusi