Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka zemřela při nehodě, její miminko pár hodin po ní! Policie hledá svědka!

Při nehodě zemřel člověk, dalšího museli resuscitovat, dítě transportoval do nemocnice vrtulník
Při nehodě zemřel člověk, dalšího museli resuscitovat, dítě transportoval do nemocnice vrtulník  (Autor: Policejní deník)
Autor: dce - 
1. srpna 2014
14:21

Čtvrteční srážka osobního vozu s náklaďákem se stala osudná matce i desetiměsíčnímu kojenci. Řidič automobilu v nemocnici bojuje o svůj život. Muž, který řídil náklaďák, vyvázl bez zranění. Přesná příčina nehody se stále vyšetřuje. V této souvislosti policie pátrá po svědkovi, který u nehody pomáhal.

Střetu dvou vozidel na křižovatce v Ostřešanech na Pardubicku na místě podlehla osmatřicetiletá matka. Dnes v královéhradecké nemocnici zemřelo i její malé dítě, informovala v poledních hodinách idnes.cz. Přesný viník není znám.

Proto policie požádala o přihlášení svědka, který u nehody zastavil a pomáhal do příjezdu zdravotníků. Při zajištění zraněných z míst ale odjel. „Hasiči měli plno práce a jejich úkolem nebylo zapsat si údaje o svědkovi. Kolegové policisté přijeli o něco později od nehody u Jaroslavi a už nestihli zjistit jeho totožnost. Mohl přitom vidět, jakým způsobem vjela obě auta do křižovatky,“ prohlásila policejní mluvčí Eva Maturová.

Tento i případní další svědci nechť se ozvou na čísle 601 313 927 nebo 601 590 480. Mohli by pomoci v řešení této vážné dopravní nehody. Stále je totiž potřeba zjistit zda chybu zavinil řidič nákladního vozu jedoucí po hlavní silnici nebo automobil přijíždějící z vedlejší.

stekavypes ( 1. srpna 2014 16:52 )

Snad má přednost ten,kdo je na hlavní.

Zobrazit celou diskusi