Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hlučné sousedy zchladila kýblem vody! Teď musí zaplatit za utopený telefon

Autor: dce - 
31. července 2014
14:27

Když vám někdo haleká uprostřed noci pod oknem, nejradši byste je asi nějak umlčeli. Pro velmi razantní řešení se rozhodla žena ze Zlína – tříčlennou skupinku zchladila kýblem vody. Mladé ženě tak ale zničila nový telefon v hodnotě 8 000 Kč. 

Trojka mladých lidí si na návštěvě u svého kamaráda vyšla zakouřit na balkon. Sousedka, které se podle její výpovědi zdáli moc hluční, je bez upozornění polila vodou z kýble. Skupinku se jí sice podařilo utišit, zanedlouho na ní ale zvonila policejní hlídka. Nespokojená sousedka totiž ženě z hlučné skupinky zničila nový mobil. A tak bude její touha po klidném spánku ještě pěkně drahá.

Stěží ale může Češka konkurovat šestnáctiletý Němci, který svůj telefon utopil v nevelkém rybníku. Nenapadlo ho nic lepšího než vodu z rybníka odčerpat. Jednu hadici od čerpadla hodil do pole, druhou do záchodu nedalekého klubu. Problém byl ovšem v tom, že inkriminovaný záchod nebyl napojen na kanalizaci – jímka měla objem pouze 1000 litrů. Rybník měl ale víc… jímka přetekla a splašky znečistily klub, ke kterému záchod patřil. Tí vznikla škoda přes 4000 Euro (v přepočtu asi 100 tisíc korun). Mladý Němec navíc svůj telefon stále nemá.

brix321 ( 31. července 2014 16:22 )

 zkurvená česká republika...tady se pomáhá a chrání jen ***i a zloději kýbl plný H2SO4...na ně

Zobrazit celou diskusi