Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Živá Barbie z Ukrajiny podporuje Putina: Na Krymu je krásně!

Autor: dce - 
30. července 2014
12:15

Živá Barbie Valeria Lukyanova (28) je hrdou podporovatelkou Putinovy politiky. Prokázala to návštěvou krymského poloostrova, na který se právě Putin snaží nalákat ruské turisty. Od připojení k Rusku je totiž dříve oblíbené černomořské letovisko vylidněné.

„Mám ve zvyku zbavovat se věcí, které nepotřebuji. Plánuji něco takového udělat i s Ukrajinou, protože tu na mě lidi akorát hází s****y. Tak proč se s tím obtěžovat?“ prohlásila Valeria v jenom z rozhovorů pro módní časopis. Ona i její matka jsou silnými stoupenkyněmi ruského prezidenta Putina. Valeriina matka je dokonce součástí extremistického uskupení „Ukrajina už neexistuje“.

Sama Barbie se rozhodla projevit svůj souhlas s Putinovými politickými činy návštěvou krymského města Jalta. Na fotografiích pózuje na zcela prázdné pláži, což jen potvrzuje informace o nízké návštěvnosti nyní ruského poloostrova. Běžně sem v létě přijelo kolem šesti milionů lidí. Letos to byl zatím pouhý milion. Ukrajinci, kteří na Krymu stále sídlí, letoviska bojkotují, Rusy se sem zatím nepodařilo nalákat.

Lukyanova, ačkoliv stále žije ve válkou zničené Oděse, nad svými spoluobčany necítí žádnou lítost. V době její návštěvy Krymu byl totiž nedaleko města okupovaného ruskými rebely nalezen masový hrob s 52 těly. Dříve v tomto týdnu byl poblíž nalezen hrob s dalšími 14 mrtvými. V oblasti je ale stále pohřešováno až 300 osob. Identita mrtvých je vesměs neznámá, několik z nich ovšem bylo identifikováno jako protestantští věřící.

mirkazam ( 2. srpna 2014 16:53 )

Jak je vidět, holka má v hlavě vymakováno....

vrtajzub ( 31. července 2014 11:35 )

vrtajzub ( 31. července 2014 11:02 )

Snáť budúci rok bude klud a pláže plné turistov. Sympatické dievča. Zakladateľ mesta Kyjev bol WIKING RUS - menom Oleg. Žiaden ukrajinec, treba ši preštudovať dejiny. Žiadna Ukrajina, ale RUSKO, vždy bolo a bude !A že Ukrajinci utekajú do RUSKA, no však utekajú domov a ten zbytok na Čele s Porošenkom nech si USA vezme ako čatu na čistenie okien a ometanie pavučín v Bielom dome !Komu ich treba !

mrdkazeman ( 31. července 2014 06:34 )

Barbie má naprostou pravdu a její máti taktéž!!!

obluda.pb ( 31. července 2014 01:08 )

Ruská koza nebo česká kobyla, dement je prostě dement...

Zobrazit celou diskusi