Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10+1 letní šokující příběh! Dopis za sex, ukradené lentilky, utopený mobil Bočanové

Fotografie
Lentilkový fantom ukradl 155 balíčků této sladkosti  (Autor: internal)
Autor: red - 
30. července 2014
05:00

Okurková sezóna je na přelomu července a srpna v plném proudu. Vybrali jsme pro vás 11 příběhů, které by se k vám jindy jen stěží dostaly. Když se nic neděje, čtenář vezme za vděk i fotkami Andrey Verešové od moře, které jsou stejné jako loni, nebo kozou, která se vydala na výlet po Pardubicích.

1. Za hlasitý sex vzkaz na dveřích!

Sousedovy nervy jsou křehká věc a není radno si s nimi zahrávat. Jeden takový „nasraný a nevyspalý soused“ svému nočnímu rušiči od vedle za bujarý večírek se slečnou vyčinil vytýkacím dopisem. V něm ho varuje, že pokud se bude opakovat noční hraní na kytaru, hlasité mluvení, hekání a vzdychání a zejména „hlasité pleskání pravděpodobně po zadních partiích vaší slečny, které se to určitě líbí, proto u toho piští a ječí“, zavolá na něj policii. Tu navíc upozorní na „zelené rostlinky“, které muž pěstuje za oknem a jsou vidět i z ulice.

Vzteklý soused nechal druhému sousedovi na dveřích peprný vzkaz Vzteklý soused nechal druhému sousedovi na dveřích peprný vzkaz | facebook.com

2. Macura pěstuje plantáže rajčat: Z prodeje chce postavit nové azylové chaloupky!

Zdeněk Macura se dal na podnikání a šel na to od lesa, nebo spíše od zahrady. Místo zeleného trávníku si bývalý milenec Ivety Bartošové zasadil rajčatový „sad“. Červené plody mu mají svým prodejem vynést nemalé peníze, které chce Macura vložit do výstavby nových paletových domků pro týrané ženy.“ Jeden z mých snů je být "magnát" domácích rajčat pro Střední Čechy a okolí. Náklady na jednu plodinu zatím: 16Kč sazenice, 20Kč železný prut. Pokud by se výroba vyplatila, tak příští rok to rozjedu ve velkém a zisk z prodeje by sel na výstavbu azylových paletových chaloupek,“ komentuje svou fotku na facebookovém profilu Macura.

Z výdělku z rajčat chce pak stavět další azylové chaloupky. Z výdělku z rajčat chce pak stavět další azylové chaloupky. | Martin Přibyl

 

3. Kozí rodina adoptovala jeleny

Manželé z Karlovarska se nestačili divit, když na svém pozemku uviděli pasoucí se stádo koz. Ihned zavolali do útulku a poprosili od jejich odchycení. Jaké však bylo překvapení záchranářů zvířat, když mezi stádem koz objevili také dva mladé jelínky. Zhruba rok staří jeleni byli ve špatném stavu. Na kozí rodinu, hlavně na matku, byli fixovaní. „Byli u ní od narození. Navíc si myslíme, že nežili ve vhodných podmínkách,“ říká Hana Šimková z útulku. Zvířata u nich nějaký čas pobudou, když se o ně majitel nepřihlásí, poputují do záchranné stanice v Tachově. Návrat jelenů do volné přírody je ale vyloučený. 

Kozí rodina adoptovala dva jeleny Kozí rodina adoptovala dva jeleny | Kateřina Moravcová

 

4. Alici Bendovou sprostě zneužili: Podává trestní oznámení na škůdce!

Herečka Alice Bendová už  má po krk neznámého vtipálka, který si pod jejím jménem vytvořil profil na Facebooku a vydává se za ni. Vulgárně komunikuje s jejími přáteli, atakuje je a píše divné statusy. Jen co se to od svých přátel dozvěděla, na neznámého pachatele okamžitě podala trestní oznámení a doufá, že bude dotyčný náležitě potrestán.

Alice Bendová podala na neznámého pachatele, který se za ní vydávala na Facebooku,trestní oznámení. Alice Bendová podala na neznámého pachatele, který se za ní vydávala na Facebooku,trestní oznámení. | profimedia.cz

 

5. Lentilkový fantom řádil v supermarketu

Posedlost po sladkém, či nějaká nová úchylka vedla 44letého zloděje ke krádeži nezvyklého zboží. Do batohu si v pardubickém supermarketu narval neuvěřitelných 155 balení lentilek a nenápadně chtěl projít bez placení přes pokladny. V ten moment jej ale zastavila ostraha supermarketu, která muže přes kamerový systém již delší dobu pozorovala. Strážníci tedy přijeli k hotovému. Muž dostal na místě pokutu a zboží bylo vráceno zpět do regálů.

Lentilkový fantom ukradl 155 balíčků této sladkosti Lentilkový fantom ukradl 155 balíčků této sladkosti | archiv

6. Smolařka, nebo nešika? Bočanová znovu utopila mobil!

Každý má jednou za čas levé ruce, bohužel některým se to stává častěji. O tom ví své herečka Mahulena Bočanová, která letos už podruhé přišla o všechna telefonní čísla svých kamarádů a známých. Tentokrát svůj drahý mobil utopila v moři a bezmocně volá do světa: „Chápu, že už je to do nebe volající, ale je to tady znova. A tak vás všechny opět prosím o vaše mobilní čísla. Pošlete mi SMS nebo do zpráv. Jsem idiot, ano! Tentokrát mi spadl do moře,“ kárala sama sebe Bočanová.

Tentokrát Mahulena utopila mobil v moři. Tentokrát Mahulena utopila mobil v moři. | archiv Mahuleny Bočanové

 

7. Z popela psa jí udělali diamant

Psí láska a diamanty jsou věčné! Tohoto hesla se drží Němka Cornelia Bensch (48), která se odmítla smířit se smrtí své milované fenky Fly (13), která v březnu zemřela na rakovinu slinivky. Když ji nechala zpopelnit, její popel následně odeslala specializované firmě do Švýcarska, která z popelu vyrábí tzv. vzpomínkové diamanty. Po třech měsících se Fly ke své paničce vrátila v podobě malého diamantu. „Když jsem kamínek uviděla poprvé, plakal jsem dojetí. Fly se mnou zůstane už navždy,“ nechala se slyšet šťastná Cornelia.

Němka si ze psa nechala udělat diamant Němka si ze psa nechala udělat diamant | Bild.de

 

8. Nudné léto Verešové: Stejné pózy z jógy, na stejném místě, ve stejných plavkách!

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Toto rčení nejspíš neplatí pro modelku Andreu Verešovou, která svými křivkami opět upoutává na internetu. Její pózy z jógy jsou však zcela neoriginální. Už loni v létě se pyšnila specifickým postavením těla a letos ho pro velký úspěch předvedla znova. A aby toho nebylo málo, Andrea se fotila na téměř stejném místě a ve stejných plavkách. Doufejme, že napřesrok to Andrea už dotřetice opakovat nebude...

 

Andrea Verešová předvádí každé léto ty samé pózy z jógy. Andrea Verešová předvádí každé léto ty samé pózy z jógy. | Facebook

 

9. Cestovatelčina koza na procházce

Strakatá hnědo-bílo-černá koza se rozhodla, že už jí to doma na dvorku nebaví, tak se vydala na výlet do města. Vyšla si z Pardubic směrem na Rosice. Zvířete si všimli řidiči, kteří uvědomili policii. Strážníci ochočeného přežvýkavce odchytili dřív, než si stihl užít trochy volnosti. Odchyt kozy ovšem vyvolal mezi místními obyvateli velkou vlnu zájmu. Brzy se navíc přihlásila majitelka – cestovatelka, která si ji převzala a odvedla.

Policie odchytávala kozu na procházce Policie odchytávala kozu na procházce | Policie ČR

 

10. Vzácní ptáci chodí za zachráncem jako věrní psi

Zdenda, Adélka a Hanýsek. Tři sourozenci, tři sirotci a tři mláďata vzácného morčáka velkého, která našla dočasný azyl u Eduarda Neorala (54) z Leštiny na Šumpersku. „Teď už jsou velcí, ale přinesly mi je místní děti, když jim bylo tak čtyři až pět dnů. Našly je uprostřed vesnice, což je nepochopitelné,“ prozradil adoptivní otec malých ptáčat, který současně pracuje jako správce místní záchranné stanice.

Mláďata se podle něj ztratila v době, když byla mírně rozvodněná řeka Morava a rodiče bez nich odtáhli dál na jih. „Kdybych je vrátil na tu vodu, tak by neměli nejmenší šanci. Tak jsem se jich ujal a krmil je do zobáčků. Z počátku mouchami, moučnými červy, kousky ryb. Postupně začali žrát sami, pak jsem je začal převádět na živé rybičky. To proběhlo úspěšně a mláďata pěkně vyrostla a mají se čile k světu,“ konstatoval zachránce Neoral, za kterým malí morčáci běhají jako pejsci a který dělá vše pro to, aby se malí opeřenci mohli vrátit do volné přírody. 

Video  Vzácní morčáci poslouchají své páníčky na slovo  - Pavel Ryšlink
Video se připravuje ...

 

11. Kradl chlast, při útěku se pořezal a nechal se ošetřit prodavačkou

Když přišel na lup, byl velký hrdina. Pak se i s lupem vrátil jako ubrečený malý kluk a prodavačky prosil o pomoc. Scénka jako z béčkového filmu se odehrála v pondělí v karvinském marketu, kde 23letý zlodějíček ukradl 4 lahve alkoholu a dal se na útěk. Po pár metrech lahve upustil, vrátil se a prodavačky, které byly ještě v šoku, žádal, aby zavolaly záchranku. Pořezal se totiž o skleněné vstupní dveře, které při útěku poškodil. Sklem si proťal šlachy na pravém zápěstí a musel být hospitalizován. Mladíkovi, který byl už 14krát soudně trestán, nyní hrozí tříleté vězení.

Nejdřív zloděj hrdina, pak ubrečený mladý kluk! Nejdřív zloděj hrdina, pak ubrečený mladý kluk! | Policie ČR

naidka ( 30. července 2014 09:29 )

Plesku, 10+1 letní šokující příběh! jste si měli rozdělit za 100+1 letních šokujících příběhů!, abyste měli do konce prázdnin o čem psát, a ne to tady vyvalit všechno najednou!

setroseuros ( 30. července 2014 07:41 )

me pri preafektovane Bocanove! brrrrrrrrr

fotrpjotr ( 30. července 2014 07:28 )

Bočanová se chtěla pouze zviditelnit.

pelagie ( 30. července 2014 07:18 )

Blb Macura obdělává zahradu s rajčaty v kvádru ???/ viz foto z hlavní strany Blesku /

eisenbieger ( 30. července 2014 06:17 )

bendovou uz ne , hned mi klesne ....

Zobrazit celou diskusi