Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Agresivní pirát silnic vybržďoval kamion: Řidič si ho natočil

Silničním pirátem se už zabývá policie.
Silničním pirátem se už zabývá policie.  (Autor: Facebook.com)
Autor: oj - 
29. července 2014
15:45

Prudké brždění, kličkování z pruhu do pruhu. Další pirát silnic se snažil "vytrestat" řidiče kamionu, který ho zřejmě při předjíždění o pár vteřin zdržel. Zařadil se ale do zástupu vybržďovačů, kteří se chytili do pasti. Netušil totiž, že šofér kamionu celou jeho hazardní jízdu natáčí.

Nebezpečnou jízdu řidiče tmavého citroënu na dálnici D5 na úseku mezi Berounem a Prahou už řeší policie. "Videem se zabývá dálniční policie z Rudné," řekl Blesk.cz mluvčí středočeských policistů.

Podobné případy v minulosti už několikrát skončily u soudu. Piráty v nejlepším případě odejdou se zákazem řízení. Jsou ale i případy, kdy hazardéři, kteří ohrožují život nejen svůj ale i všech ve svém okolí, skončili za mřížemi.

Nejznámější je případ Luboše Laciny, který z dálnice vytlačil auto s mladou dívkou a jejím přítelem. Jeho neuvěřitelný zkrat zachytily kamery z mýtné brány. Byl zázrak, že všichni přežili. Lacina dostal 5 let. V půlce trestu ho soud podmínečně propustil.

Video Vybržďování na dálnici D5 - Facebook.com
Video se připravuje ...

valdom_hayzle ( 31. července 2014 19:59 )

No vidíš, já tě kokůtkem nenazval, ale tady jsi jasný příklad - co kamioňák to nevychovaný debil. Proto mám vždy radost když nějakýho chcíplýho vidím nebo o vás aspoň čtu, prasata silnic

gabreta ( 30. července 2014 03:29 )

valdom_hayzle: Zkus někdy vyjet za hranice, ať vidíš jak se chovají jinde! Tam takový věci jako ty, nikdo neřeší a klidně počkají až se kamiony předjedou! To jen u nás si každej blb myslí, že je nejdůležitější a nesmí mu nikdo překážet!!

tochadda ( 29. července 2014 21:38 )

Do toho kopce potřeboval mít rychlost, když ještě nezačaly tři pruhy a pan osobák se holt mohl pos*at, znám takové taky, když jedu povolených 130 a oni se pak prořítí aspoň 160...jednou je dojedu,až se budou válet ve svodidlech...

sykynator ( 29. července 2014 20:32 )

 Valdom-hayzle: myslíš ze jsou všichni šofeři nevzdělaný . Já mám maturitu a tak jezdím v LKW a víš proč, protože vydělávam 55000 netto;)A ze tě zdržoval v kopci ??? No alespoň si jel pomalu ty ko.kutku;)

.abcd.abcd. ( 29. července 2014 19:30 )

Zavřít až zčerná, hovado si myslí, že mu patří silnice? Kdyby hajzl věděl jak to maj kamionáci těžký, tak by čekal rád. Arogantní hovado, do klece s tebou.

Zobrazit celou diskusi