Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rezešová trčí v base: Luxusního domácího vězení se jen tak nedočká!

Autor: shp - 
29. července 2014
18:31

Obrovské pokoje, luxusní vybavení včetně drahého nábytku i ploché televize a nádherného výhledu na Dunaj. Přesně tak vypadá domácí vězení pro zhýralou slovenskou prominentku Evu Varholíkovou-Rezešovou (36). Jen tak se do něj však nepodívá!

Rezešovou poslal maďarský soud za zabití čtyř lidí na dálnici při autonehodě pod vlivem alkoholu na šest let do vězení. Její právník Péter Novák jí loni vybojoval domácí vězení, ale v něm strávila jen 12 dní. Prokuratura se totiž proti rozsudku odvolala a Rezešová putovala i kvůli obavám z útěku do špinavé basy.

V té ji potkalo více zdravotních problémů včetně kolapsu a střevních potíží. Právník tak znovu orodoval, aby se jeho klientka mohla vrátit do luxusu, ve kterém mohla být i se svou starší dcerou Alexandrou (15). Marně.

Soud opětovně smetl žádost ze stolu s tím, že Rezešová je zahraniční občanka, která nemá vazby v Maďarsku a její majetkový stav by umožnil útěk, informovalo maďarské rádio Kossuth. Zbohatlice tak musí počkat na další soud, který bude posuzovat odvolání proti šestiletému trestu vězení.

vrtajzub ( 30. července 2014 13:12 )

Tej ta madarská basa prospieva to na slovensku lezú z basy trosky. Takže ked do basy tak jedine do madarska. Gyula kolbas, Csabay kolbas, pik saláma, segedin káposta, csirke paprikáš, krompli paprikaš - tušim mi vyhladlo

pepatiso ( 30. července 2014 08:23 )

Chápu váš vztek,no představte si, jak by její soud skončil v čechách-přinejhorším podmínkou a zákazem řízení na pár měsíců!A o nějaké odškodnění by se pozůstalí soudili léta létoucí!

smoula05 ( 30. července 2014 05:40 )

 zavřel bych tu svini až by byla černá a srala tlustý do tenkejch ludra zkurvena dal bych ji 20.let tvrdého kriminálu

fotrpjotr ( 30. července 2014 03:03 )

Takový odpad by měl dostávat automaticky dvojnásobné tresty,než normální člověk.

odol ( 29. července 2014 23:57 )

Zobrazit celou diskusi