Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pilot nouzově přistál na pláži: Zabil otce s dcerou, kteří šli kolem!

Šestatřicetiletý muž (na snímku vpravo) a jeho dcera zemřeli při nouzovém přistání letadla na pláži
Šestatřicetiletý muž (na snímku vpravo) a jeho dcera zemřeli při nouzovém přistání letadla na pláži  (Autor: Facebook.com)
Autor: šim - 
28. července 2014
15:52

Vypadá to jako kuriózní nehoda, měla však tragické následky. Pilot malého letadla musel náhle přistát a nezbylo mu jiná varianta než floridská pláž. Při jeho nouzovém přistání zemřel otec s dcerou, kteří zrovna po pláži procházeli!

Pilot Karl Kokomoor (57), který měl v letadle vedle sebe jednoho pasažéra (60), ztratil nad strojem kontrolu a vyslal tísňový signál jen pár okamžiků před nouzovým přistáním. Zatímco ani jednomu z nich se nic nestalo, smrtelná zranění utrpěl otec s dcerou, kteří po pláži zrovna procházeli.

Zatím není jasné, zda tátu Ommyho (†36) a jeho 9letou dceru Oceanu zasáhlo přímo přistávající letadlo, nebo ulomené trosky. Oba byli ve vážném stavu převezeni do nemocnice, kde však zraněním podlehli. Na floridské pláže si přitom přijeli užít dovolenou ze sousedního státu Georgia. Vysněný pobyt pro ně však skončil smrtí.

Podle zpravodajské stanice ABC v nemocnici skončila ještě jedna žena, které se udělalo špatně z prožitého šoku.

inocenta ( 28. července 2014 18:09 )

Protože každého letadélko nezabije, že?

inocenta ( 28. července 2014 18:08 )

Vypdá to, že my tu nemáme žádné starosti, tak řešíme prkotiny. V podstatě to prkotina je. Jsou války a umírají lidé. Tady je také co řešit jenže se strká hlava do písku," ať se občan zabaví my mu něco už vynajdeme..."

.vog.ht ( 28. července 2014 18:04 )

Věřím, já mám u pr.dele tečku.

vog.ht. ( 28. července 2014 17:44 )

Nám je to u pr.dele, věříš?

bujak ( 28. července 2014 17:11 )

Hezke dopoledne do ceska ,jak dlouho bude Blesk informovat ceskou verejnost s tak silnymi nedostatky informaci : Otec zemrel na miste incidentu dcera byla vrtulnikem do Tampy detska Nemocnice potvrdila vazne zraneni a je v kritickem stavu . Clanek "Otec a Dcera Zavrazdeni Letadlem na floridske Plazi se lepe Prodava ale Neni to uplna a pravdiva informace

Zobrazit celou diskusi