Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šel na obřízku, probudil se bez penisu!

Muž šel na obřízku, místo toho se ale probudil po narkóze bez penisu! (ilustrační foto)
Muž šel na obřízku, místo toho se ale probudil po narkóze bez penisu! (ilustrační foto)  (Autor: scom)
Autor: kat - 
25. července 2014
22:53

Nechat si řezat do penisu chce odvahu. Tu Američan sebral a vyrazil do nemocnice v Alabamě, aby mu provedli obřízku. Když se probudil z narkózy, zvědavě se podíval pod peřinu a nevěřil svým očím – jeho penis byl pryč!

Nemocnici ve městě Princeton pochopitelně žaluje. „Nebyl jsem personálem upozorněn na to, že během zákroku mohu o penis přijít. K tak razantnímu kroku bych navíc předem musel podepsat souhlas, což jsem neučinil,“ uvádí Johnny Lee Banks (56) ve svém spisu.

„Nedočkal jsem se ani žádného vysvětlení, proč mi penis uřízli,“ pokračuje dál. K žalobě o odškodné ve výši dvou miliard korun se přidala i manželka poškozeného Zelda (55)  – zpackanou obřízkou zásadně utrpěl její sexuální život.

montyjack123 ( 27. července 2014 11:55 )

 par penisu pozbiraj sesijou je dohromady a poslou do ceska.Tady mu daj uniformu a poslou davat boticky a merit rychlost (mp)

dyskrymynacjia ( 26. července 2014 09:54 )

Voght má taky obřízku, je to hrdina

sores ( 26. července 2014 09:42 )

Bóóóže pokud existuješ, proč takto nedopadne každá zrůda co znásilnila dítě nebo ženu aby žil bez ptáka!

jetuslunicko ( 26. července 2014 08:58 )

to musel být ultrašok po odkrytí peřiny Jak by chtěl teď vrátit čas. Zkouška jejich vztahu, manželka zůstane dokud nedostane on odškodnění, potom každý půlku a dál? No nejsou to dobré vyhlídky. Z té druhé odlehčené stránky, tak třeba by se mohl už nechat kompletně předělat, a manželka by si mohla užívat lesbický sex s prima novou kámoškou Ale to je moc černý humor .........měl fakt neuvěřitelnou smůlu !!!

mourovata.kocka ( 26. července 2014 06:57 )

Podle tvých stále nadržených řečí jsi nezasunul hodně dlouho.

Zobrazit celou diskusi