Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívku (†7) znásilnili a oběsili na stromě: Vesničané tři muže svlékli a zlynčovali

Duchovní tantrik a jeho přátelé byli drsně zkopáni. Místní je viní ze znásilnění a zabití sedmileté dívky.
Duchovní tantrik a jeho přátelé byli drsně zkopáni. Místní je viní ze znásilnění a zabití sedmileté dívky.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp, ČTK - 
25. července 2014
08:19

Místní vzali spravedlnost do vlastních rukou! Ve vesnici na východě Indie nalezli sedmiletou dívku oběšenou na stromě, podle místních obyvatel byla znásilněna. Obyvatelé vesnice v indickém státě Bangla následně zaútočili na tři muže, tantrika a jeho dva přátele, které podezírají z únosu, znásilnění a zavraždění dívky.

„Jsem v místní nemocnici, kde provádí pitvu dívky. Tři podezřelí byli hospitalizováni v jiné nemocnici s vážnými zraněními,“ uvedl policejní vyšetřovatel Šankár Dás. Místní média informovala, že jeden z podezřelých na následky zranění dokonce zemřel.

Dívka zmizela ze svého domu ve středu večer, její rodina a vesničané ji ihned začali hledat. „Ráno (ve čtvrtek) okolo 9:30 jsme dívku objevili oběšenou na stromě,“ popsal místní televizi jeden z vesničanů. Výsledky pitvy zatím nebyly zveřejněny.

Sexuální násilí se dostalo v Indii do centra pozornosti po brutálním hromadném znásilnění studentky v jedoucím autobusu v metropoli Dillí v prosinci 2012. Mladá žena svým zraněním později podlehla.

Zločin vyvolal hněv veřejnosti a přiměl indickou vládu přijmout přísnější zákony pro pachatele znásilnění, včetně trestu smrti. Oficiální statistické údaje ukázaly, že v roce 2013 bylo v Indii každých 21 minut ohlášeno nové znásilnění.

buncca ( 4. února 2016 00:34 )

morrisejko TYS CHTEL NAPSAT POJEBANY CESI !!!!TY TAKY RADI ZNASILNUJOU DETI

jana999 ( 27. července 2014 14:56 )

no hlavně je měli taky pověsit na strom

jiriforman ( 27. července 2014 01:42 )

Když ty ženské jsou tam takové bázlivé pipiny. Měly by vzít spravedlnost do vlastních rukou a na oplátku jít znásilňovat chlapy. Kdyby se na nějakého takového chlapa vrhlo pět i víc indických meger, tak by měl dost, že by si do konce života na sex ani nevzpomněl. A pěkně s nožem pod krkem.

daisies ( 26. července 2014 16:04 )

co to meleš

daisies ( 26. července 2014 16:03 )

v kterým století to žijeme, tolik násilí a negramotnosti má Země

Zobrazit celou diskusi